Poli câştigă cu 2-0, dar Zicu ratează meciul cu Steaua

IMG 5653 Small 300x199 Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu SteauaAlb-violeţii au reuşit să câştige cu 2-0 meciul cu Victoria Brăneşti, în urma unui penalti executat de Ianis Zicu şi unui gol înscris de Dorin Goga. Din păcate, victoria de la Buzău este umbrită de cartonaşele primite de Poli. Mai întâi, Zicu a primit al patrulea galben pentru o simulare în careul advers şi va fi suspendat o etapă, în meciul cu Steaua. Apoi, Alex Bourceanu a primit un roşu care îl va ţine pe bancă la meciul de peste două săptămâni.

Prima ocazie importantă a aparţinut celor de la Brăneşti, în minutul 14, când Popa a trimis mingea în bară după ce a reuşit să treacă de apărarea bănăţenilor. Alb-violeţii au ripostat pin ocazia lui Zicu din minutul 29, însă Stoicescu a respins şutul jucătorului. Spre finalul primei reprize, Poli a primit un penalti după o intervenţie asupra lui Goga. Zicu a fost cel care a executat şi i-a dus pe alb-violeţi în avantaj. Din păcate, în a doua repriză, una din temerile legate de cartonaşe la Poli s-a adeverit. În minutul 57, Ianis Zicu se afla în careul advers şi a fost prins între doi jucători ai Brăneştiului. Jucătorul Politehnicii a căzut în careu, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul galben din cauza căruia Zicu va sta pe bancă în meciul cu Steaua. Peste aproximativ zece minute, Alex Bourceanu a primit al doilea cartonaş galben din meci, şi deci cartonaşul roşu în urma căruia a fost eliminat. Timişorenii au majorat diferenţa pe finalul reprizei, după ce Goga a înscris î urma unui contraatac. Astfel, până mâine când joacă Oţelul, Poli a trecut pe primul loc al clasamentului.

Echipele de start:

Poli: Pantilimon, Helder, Cisovsky, Ghionea, Sepsi, Goga, Alexa, Bourceanu, Zicu, Magera, Axente.

Rezerve: Taborda, Burcă, Luchin, Ignjatijevic,  Tameş, Ricketts, Nikolic.

Brăneşti: Stoicescu – Maghici, Bar, Marincău, Lorincz, Novac, Popa, Ispir, Avram, Oprea, Coman.
Rezerve: G. Savu, Vasilescu, Zuluf, Al. Iacob, Fl. Petre, Călinţaru, Poverlovici

 

Ne aşteptam la un meci foarte greu. Am luptat până la final, mai ales că advesarul s-a ţinut tare. Astăzi sunt bucuros că suntem primii. Avem absenţi pentru meciul cu Steaua, dar vor avea alţi jucători ocazia să joace“, a declarat Dusan Uhrin după meci.

Sunt dezamăgit după o nouă înfrângere pe teren propriu. Îmi pare rău că nu reuşim să transpunem în rezultate munca noastră fantastică din timpul săptămânii. Nu comentez arbitrajul, dar atunci când Brăneştiul primea câte un penalti, toată lumea sărea în sus, să vedem acum ce vor comenta. A fost pentru a doua oară când am primit un gol cel puţin ciudat“, a declarat Ilie Stan la sfârşitul partidei.

Anda Deliu

yim Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu Steauagmail Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu Steauabookmark Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu Steauadelicious Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu Steauadigg Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu Steauamyspace Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu Steauashare save 120 16 Poli câştigă cu 2 0, dar Zicu ratează meciul cu Steaua

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National