Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania – GALERIE FOTO

Error: Path does not exist

rot270DSCF4905 225x300 Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTOCel mai renumit concurs de frumuseţe din lume a ajuns şi în oraşul de pe Bega pentru a-şi selecta candidatele. In acest sfârşit de săptămână Caravana Miss Universe este la mall pentru preselecţia finală. Până în prezent, din Banat s-au înscris 128 de fete pe site-ul oficial al concursului, dintre care 74 au fost descalificate. Patru probe eliminatorii vor decide care dintre candidatele rămase în concurs se vor califica mai departe.

Frumoasele Banatului sunt aşteptate la Iulius Mall, în Timişoara azi 19 martie şi duminică 20 martie, între orele 12.00 şi 18.00, pentru a susţine următoarele probe: fotogenie, telegenie, catwalk şi interviu. Conform regulamentului candidatele la titlul Miss Universe 2011 trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, înălţimea de minimum 1.70m şi să aibă cetăţenie şi domiciliu stabil în România.

Nu sunt acceptate în competiţie concurentele căsătorite, care au copii, au operaţii chirurgicale estetice sau care au pozat nud, topless sau în ipostaze indecente, indiferent de conjunctură. La conferinta de presa sustinuta de reprezentantii Miss Universe Romania, directoarea de program Valentina Ionescu a subliniat ca una din probele la care candidatele au dificultatii sunt testele de limba romana, respectiv gramatica. Pe viitor se afla in planurile organizatiei din Romania intentia de a desfasura la noi in tara o finala internationala a celebrului concurs. Deocamdata depasirea provocarii in acest sens trebuie gasita alaturi de parteneri, sponsori si autoritatii nationale, sumele necesare de aproximativ 14 milioane dolari fiind niste costuri mici in raport cu beneficiile aduse un astfel de eveniment pentru statul gazda.

Valentin Handro

GALERIE FOTO

yim Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTOgmail Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTObookmark Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTOdelicious Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTOdigg Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTOmyspace Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTOshare save 120 16 Banatencele la start in cursa pentru Miss Universe 2011 Romania   GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National