A treia înfrângere la limită pentru HCM Poli

handbal Small1 300x225 A treia înfrângere la limită pentru HCM PoliHandbaliştii alb-violeţi nu au fost norocoşi nici astăzi în meciul cu ªtiinţa Bacău. Poli a pierdut cu 23-24   după ce pe finalul jocului a dat speranţe că poate prelua conducerea. Diferenţa însă se făcuse în prima repriză, când băcăuanii au ştiut să îşi creeze avantajul pe care l-au putut păstra apoi până la fluierul final.

A fost un meci destul de dur, în care ambele echipe au jucat cu determinate. Oaspeţii au jucat destul de violent, şi au avut şi doi jucători descalificaţi în repriza secundă, după cumul de eliminări temporare. Băieţii lui Gelu Bota nu au reuşit să fie la conducere decât în primele minute ale partidei, când au condus cu 3-1. ªtiinţa Băcău a reuşit să egaleze la 3-3 în minutul 5 şi s-a instalat la conducerea jocului. Până la jumătatea reprizei alb+violeţii au reuşit să ţină “aproape” de moldoveni, la doar un punct, însă oaspeţii s-a detaşat până la pauză la 11-16. Elevii lui Eliodor Voica au păstrat diferenţa până la jumătate reprizei, după care gazdele au dat semne de revenire şi au dat chiar impresia că pot câştiga meciul. Bănăţenii au reuşit să egaleze în minutul 29, la 23-23, dar băcăuanii au înscris şi au reuşit să ia cele două puncte.Cei mai buni marcatori de la Poli au fost Ioan Stan, cu 6 goluri, urmat de Alexandru ªimicu şi Cristian Fenici, cu 5 goluri. De la Bacău cele mai multe goluri le-a înscris Evgheni Gurkovskiy, cu 8 reuşite, urmat de Adrian Petrea, cu 4 goluri.

Din nefericire pentru noi e a treia înfrângere consecutivă la un punct diferenţă. E greu să digeri o astfel de înfrângere, cu atât mai mult cu cât azi am demonstrat că suntem o echipă, că vrem, că ne dorim. Ne-am atins potenţialul maxim de moment, regret enorm că, împreună cu băieţii, că nu am reuşit să ne oferim nou şi oraşului victoria aceasta. Nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Am jucat până în ultimul minut, am avut atacul şi Bacăul a avut şansele ei, a fost foarte agresivă, nu am reuşit să dăm drumul la minge. Nu a fost vorba de o cădere psihică. Luând în considerare meciul cu Suceava şi Satu Mare, am jucat timp de 60 de minute şi ne-a lipsit şansă să câştigăm. Meciul l-am pierdut în prima repriză, avut patru contraatacuri pe care nu am fost capabili să le băgăm în poartă. Relaţia dintre atacanţi şi portari face diferenţa şi acolo cred că s-a decis meciul. ªi de data aceasta, loteria nu a fost de partea noastră.“, a declarat Gelu Bota.

A fost o victorie la limită şi aş pute spune că ne bucură. ªi noi suntem într-o criză de puncte, dar aş dori pe această cale să felicit echipa din Timişoara care a practicat un joc destul de ambiţios şi a pus foarte multe probleme. Au fost momente bune în apărare, au fost momente când au venit cu viteză peste noi. În opinia mea, consider că a fost un meci bun şi nicidecum nu s-a văzut o diferenţă între cele două echipe. ªimicu şi Fenici sunt sigur că vor reuşi să ajungă la naţională şi să aibă rezultate bune şi acolo“,adeclarat Eliodor Voina, antrenorul Bacăului.

Anda Deliu

Foto: tvt89.ro

yim A treia înfrângere la limită pentru HCM Poligmail A treia înfrângere la limită pentru HCM Polibookmark A treia înfrângere la limită pentru HCM Polidelicious A treia înfrângere la limită pentru HCM Polidigg A treia înfrângere la limită pentru HCM Polimyspace A treia înfrângere la limită pentru HCM Polishare save 120 16 A treia înfrângere la limită pentru HCM Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National