Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în aprilie

Zeci de senatori şi deputaţi au petrecut, recent, adevărate sejururi all inclusive, pe bani publici. Numai în aprilie aleşii au cheltuit peste 90.000 de euro cu ocazia diferitelor deplasări externe în Vietnam, Thailanda, Statele Unite, Spania sau Franţa. Pentru curioşi, toate datele sunt publice şi se află pe site-urile Senatului şi Camerei Deputaţilor, scrie Cotidianul.

De departe, cea mai costisitoare deplasare a fost cea din Thailanda. La Bangkok, şapte parlamentari au stat 10 zile şi au cheltuit 98.000 de lei. Suma totală este însă mai mare, pentru că din delegaţie au mai făcut parte şi consilieri şi secretare. Numeroasa delegaţie a stat într-un hotel luxos de 5 stele, cu diurnă şi toate cheltuielile decontate, plus bani pentru “cadouri simbolice”.

Mulţi bani s-au cheltuit şi pentru Vietnam. La Hanoi, doi senatori au stat 7 zile. Este vorba de Ioan Chelaru şi Georgică Severin, care au cheltuit 25, respectiv, 24.000 de lei.

yim Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în apriliegmail Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în apriliebookmark Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în apriliedelicious Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în apriliedigg Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în apriliemyspace Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în aprilieshare save 120 16 Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în aprilie

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National