Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84-68. GALERIE FOTO

Error: Path does not exist

BC Timisoara Harghita 300x200 Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTOÎn tot campionatul, Perla Harghitei a reuşit să câştige doar de trei ori până în această etapă. BC Timişoara i-a dat astăzi şansa de a mai bifa o victorie şi chiar să facă spectacol pentru publicul timişorean, căruia propria echipă nu i-a oferit nimic astăzi. Oaspeţii s-au jucat cu “leii”, au dat triţe şi slamdunk-uri, în timp ce baschetbaliştii timişoreni au părut că nu şi-au revenit după înfrângerea de la Cluj.


Deşi ocupă penultima poziţie în clasament, Perla Harghitei a reuşit să domine jocul cu Timişoara încă din primul sfert. În primele zece minute, terminat 23-21 pentru oaspeţi, BC Timişoara nu a strălucit deloc, jocul “leilor” fiind eclipsat de triţa superbă a lui Tucker din ultimele secunde ale sfertului. Bănăţenii nu şi-au revenit nici în al doilea sfert, când tot cei din Miercurea Ciuc s-au impus cu 17-15, intrând cu avantaj de 4 puncte la pauză, la scorul de 40-36. Elevii lui Dragan Petricevic au mai dat semne de revenire în sfertul al treilea, pe care şi l-au adjudecat cu 20-19. Ultimul sfert a fost însă dezastruos, terminat la 24-13 pentru oaspeţi care au câştigat fără drept de apel în faţa unei echipe cu pretenţii la play-off. Cei mai buni marcatori de la Timişoara au fost Păltinişanu şi Markovic, cu 17 puncte, urmaţi de Milos Pesici , cu 16 puncte. De la Hargita au ieşit în evidenţă Hannah, cu 26 de puncte şi Tucker, cu 20 de puncte şi multe triţe care au fost aplaudate în sală. De remarcat că Harghita a avut un procentaj foarte bun la aruncările de trei puncte, reuşind 12 astfel de aruncări din 27 de încercări.

După meci, antrenorul Dragan Petricevic nu a vrut să vorbească cu presa, refuzând să iasă de la vestiar. Singurele declaraţii sunt de la antrenorul oaspeţilor. “Ne-am pregătit cât am putut, avem meci miercuri cu contracandidata de la Braşov. Am muncit foarte mult pentru această victorie. Nu am câştigat uşor, noi am zis înaintea meciului că ne vom juca în fiecare meci şansa noastră ca să avem avantajul propriului teren în play-out. Băieţii au luptat exemplar şi îi felicit pe această cale pe ei. Timişoara mi s-a părut puţin resemnată după eşecul de la Cluj, nu au jucat cu atitudinea potrivită. Nu ştiu ce se întâmplă aici, îmi pare rău de echipa Timişoarei, dar noi mergem înainte”, a declarat Laszlofy Botond, antrenorul Harghitei.

Anda Deliu

GALERIE FOTO

yim Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTOgmail Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTObookmark Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTOdelicious Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTOdigg Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTOmyspace Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTOshare save 120 16 Înfrângere ruşinoasă cu Perla Harghitei la scorul de 84 68. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National