Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primariei

Consilierii locali se intalnesc din nou marti, in cea de-a doua sedinta extraordinara de luna aceasta. Primarul Gheorghe Ciuhandu i-a convocat pe alesi in 13 iulie, de la ora 16.00, pentru a vota cinci proiecte de hotarare care nu sufera amanare.

gheorgheciuhandumic tn Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea PrimarieiEste vorba despre un proiect privind un plan urbanistic zonal si patru proiecte care vizeaza constituirea Consiliului de Administratie la cele patru unitati sanitare preluate recent: Spitalului Clinic Municipal de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu, Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie Dr. Dumitru Popescu si Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes.

La toate cele patru spitale, Consiliul Local va avea reprezentanti si membri supleanti in consiliile de administratie. Potrivit legii, in cadrul unui spital public functioneaza un consiliu de administratie format din 5-8 membri, care are rolul de a dezbate principalele probleme de strategie, de organizare si functionare a unitatii spitalicesti.

Din Consiliul de Administratie al fiecaruia din cele patru spitale in parte vor face parte, ca membri titulari: reprezentantul Directiei de Sanatate Publica a Judetului Timis; doi reprezentanti ai Consiliului Local al Municipiului Timisoara; reprezentantul Primarului Municipiului Timisoara; reprezentantul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara; reprezentantul Colegiului Medicilor din Romania, cu statut de invitat si reprezentantul Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, tot cu statut de invitat. Fiecare persoana va avea un inlocuitor. De asemenea, un alt proiect vizeaza aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Extindere spatii de invatamant si cercetare” la Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului, aflata pe bd. Vasile Parvan nr. 6.

yim Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primarieigmail Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primarieibookmark Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primarieidelicious Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primarieidigg Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primarieimyspace Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primarieishare save 120 16 Se stabileste consiliul de administratie pentru cele 4 spitale ajunse in subordinea Primariei

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National