Astăzi este echinocţiul de primăvară

Zodii Small 300x216 Astăzi este echinocţiul de primăvarăEchinocţiul de primăvară marchează momentul când ziua devine egală cu noaptea, dar şi reînceperea unui nou ciclu zodiacal. Data echinocţiul variază, dar, în mod oficial, am trecut în zodia Berbec astăzi, 21 martie. Începutul primăverii astronomice coincide adesea, pentru multe zodii, cu o creştere a energiei şi a iniţiativelor. Mai jos, vă prezentăm horoscopul detaliat pentru prima zi din noul ciclu al Soarelui.

Berbec

Abandonaţi lâncezeala din ultimele zile şi sunteţi din nou plin de energie. Intrarea Soarelui în zodia dumneavoastră vă dă curaj şi vă ajută să vă puneţi în aplicare proiectele.

 

Taur

Obţineţi cele mai bune rezultate atunci când lucraţi de unul singur, pe cont propriu. Nimeni nu poate să vă ajute aşa cum vă ajutaţi dumneavoastră înşivă – iată un adevăr pe care trebuie să îl aveţi în minte, în zilele următoare.

 

Gemeni

Le deveniţi simpatic celor din jur, aşa că plouă cu tot felul de invitaţii. Numărul acestora va fi atât de mare, încât nu veţi putea să le onoraţi pe toate.

 

Rac

E momentul să trageţi tare la locul de muncă. ªi – chiar mai important decât munca în sine – să aveţi grijă ca eforturile dumneavoastră să fie observate de cine trebuie – în primul rând de către şefi.

 

Leu

Trebuie să fiţi atent la ce spuneţi atunci când vă aflaţi într-un loc public, înconjurat de multe persoane. Oricât aţi fi de nervos sau, dimpotrivă, de distrat, nu trebuie să uitaţi că anumite secrete nu trebuie dezvăluite niciodată.

 

Fecioară

Simţiţi că se apropie momentul în care meritele dumneavoastră vor fi deplin recunoscute şi în care veţi putea să le spuneţi tot ce aveţi pe suflet celor care nu v-au arătat încredere atunci când aveaţi nevoie de acest lucru.

 

Balanţă

Incepeţi să beneficiaţi tot mai mult de susţinerea apropiaţilor în tot ceea ce aveţi de gând să faceţi. Acest sprijin vă ajută atât direct, cât şi indirect, pentru că aveţi mult mai multă încredere în sine atunci când ştiţi care sunt forţele ce se află alături de dumneavoastră.

Scorpion

Puteţi să vă asumaţi cu toată responsabilitatea sarcina unui educator. În jurul dumneavoastră se află multe persoane total neştiutoare, care pot să aibă de profitat de pe urma a ceea ce spuneţi şi faceţi dumneavoastră.

Săgetător

Vă revoltaţi împotriva unei persoane care v-a dat întotdeauna sfaturi şi dispoziţii, având pretenţia că vă poate dirija sau chiar controla viaţa. Îi spuneţi că pe viitor nu mai aveţi de gând să acceptaţi aşa ceva.

Capricorn

Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade bune pentru familia dumneavoastră. Atmosfera de acasă este liniştită, optimistă, plină de armonie, şi fiecare îl ajută pe celălalt aşa cum poate, toţi muncind împreună pentru binele comun.

Vărsător

Vă construiţi viitorul în funcţie de dorinţele persoanelor apropiate. Este o alegere potrivită, deoarece fericirea celor pe care îi iubim va aduce cu sine, în mod automat, şi fericirea noastră.

Peşti

Datorită unor vorbe meşteşugite spuse exact la urechea potrivită, este posibil să aveţi de câştigat din punct de vedere al poziţiei dumneavoastră sociale.

Sursa: www.clubmistic.ro

Foto: www.helloo.ro

yim Astăzi este echinocţiul de primăvarăgmail Astăzi este echinocţiul de primăvarăbookmark Astăzi este echinocţiul de primăvarădelicious Astăzi este echinocţiul de primăvarădigg Astăzi este echinocţiul de primăvarămyspace Astăzi este echinocţiul de primăvarăshare save 120 16 Astăzi este echinocţiul de primăvară

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National