Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.

ptk modificat22x. 150x150 Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.Pietele se schimba repede in ziua de azi. Clienti interesati in primul rand de pret,concurenti noi, canale de distributie sau comunicare,internet,comert wireless, globalizare, liberalizare, privatizare… si lista poate continua.  Este absolute necesar ca firmele sa analizeze in profunzime efectele rezolutionare are acestor noi tehnologii, comertul electronic, posta electronic, telefonul mobil.

Datorita dezvoltarii internetului, mediu de afaceri s-a schimbat radical si au aparut activitati conexe care ofera alternative de a avea acces la informatie si aplicatii care sustin comertul electronic. Inainte de a incepe  o afacere trebuie sa ne gandim la cariera, la interesele si pasiunile pe  care le avem  si cu ajutorul lor sa descoperim “arta de a  convinge clientii”. Aproape tot ceea ce stiti in plus fata de altii poate fi transformat intr-o sursa sigura de venit si tocmai de aceea, nu trebuie sa va faceti griji ca nu sunteti un expert.

Marketingul online sau e-marketingul cuprinde toate metodele de marketing ce pot fi adaptate unei afaceri online. O asemenea afacere va fi promovata folosind mijloace specifice: email, schimburile reciproce de legaturi, concursuri, motoare de cautare etc.

Internetul le permite companiilor sa-si largeasca foarte mult aria de acoperire. In noua economie, firmele nu trebuie sa aiba niste dimensiuni colosale ca sa acopere intreg globul. Pentru prima data in istorie companiile mici pot ajunge cu marfurile lor la clienti aflati oriunde pe planeta.

Concluzia este ca pietele se schimba mai repede decat activitatea noastra de marketing, modelul traditional de marketing trebuie adaptat la imperativele viitorului.

“ Exploatati internetul. Aduceti-mi un plan in care sa-mi aratati cum va veti dezvolta afacerea creand un site pe internet” – Jack Welch, fost CEO al GE

Daca ai elementele de baza – spatial de competent al companiei , resursele colaboratorilor, ai selectat bine domeniul de activitate al companiei – ne ofera informatii strategice necesare pentru a putea proiecta arhitectura afaceri dumneavoastra.

Numele meu este  Alex Patruica si sunt aici sa te ajut sa ai o noua viziune asupra internetului. Viziteaza www.ptk-design.net

yim Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.gmail Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.bookmark Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.delicious Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.digg Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.myspace Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.share save 120 16 Importata marketingului in era digitala, o noua viziune despre profit, crestere si innoire.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National