Petricevic: M-aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTO

Error: Path does not exist

petricevic 300x200 Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTODe astăzi, Dragan Petricevic nu mai este antrenorul lui BC Timişoara. În urma seriei de rezultate proaste din ultimul timp, antrenorul şi conducerea au decis să rezilieze contractul tehnicianului bosniac. Până la finalul acesti ediţii de campionat, antrenor principal a fost numit antrenorul de la echipa a doua, Djordje Jovicic, care va fi ajutat de Cristian Bota, care afost secund şi în timpul lui Petricevic. Din vară, cei din conducere au declarat că vor aduce un tehnician străin.

Meciul cu Miercurea Ciuc a produs schimbări la clubul timişorean pe ultima sută de metri a sezonului regulat. În urma unei şedinţe, conducerea clubului şi Dragan Petricevic au ajuns la un consens, şi anume rezilierea amiabilă a contractului tehnicianului. Această variantă este şi soluţia cea mai bună pentru club din punct de vedere financiar, deoarece o demitere a fostului antrenor ar fi produs o gaură serioasă în bugetul clubului alb-violet. “În urma şedinţei consiliului director care a făcut o analiză a situaţiei de la echipă, am decis să întrerupem pe calea amiabilă contractul cu domnul Petricevic. Înţelegerea expiră la 1 aprilie, dar practic, de astăzi. De mâine, de pregătirea echipei se va ocupa Cristian Bota şi Djordje Jovicic“, a declarat Valentin Moldovan.

Dragan Petricevic a analizat situaţia de la echipă şi cum s-a ajuns ca echipa care anul trecut a câştigat Cupa României să nu prindă nici play-off-ul anul acesta. Tehnicianul a vorbit despre mai mulţi factori, printre care plecarea din vară a jucătorilor, faptul că mulţi baschetbalişti pe care a vrut să îi aducă au plecat la sfârşitul cantonamentului, incertitudinea financiară, dar şi presiunea imensă a rezultatelor din sezonul trecut. În opinia celor de la conducerea echipei, CSM Oradea, BCM Piteşti şi CS Otopeni ocupă acum poziţii ce le asigură calificarea în play-off tocmai datorită lipsei presiunii. Totuşi, Dragan Petricevic nu exclude o revenire pe banca tehnică a echipei în viitor.”După cinci ani de zile, a venit acest moment greu pentru mine. După aşa o perioadă îndelungată, este greu să pleci şi de la puşcărie, dar mai de acasă şi din familie. E normal ca în viaţa unui antrenor să existe momente când trebuie să pleci, dar asta nu înseamnă că nu poţi să te şi întorci. Îmi pare rău că n-am fost antrenorul care a reuşit să aducă titlul aici, la Timişoara. În vară, când am acceptat să continui aici, am fost un pic sinucigaş. Dar pentru mine nu este o problemă, pentru Timişoara m-aş sinucide oricând.

Conducerea a ţinut să dezmintă speculaţiile din presă, conform cărora jucătorii l-au “săpat” pe Petricevic. De asemenea, zvonul că din sezonul 2011-2012 Timişoara va fi antrenată de Cristian Achim, antrenorul echipei din Oradea, a fost infirmat. Cei care conduc destinele acestui club au spus că vor miza în continuare pe un antrenor străin, neexcluzând chiar o revenire a lui Dragan Petricevic.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

yim Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTOgmail Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTObookmark Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTOdelicious Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTOdigg Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTOmyspace Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTOshare save 120 16 Petricevic: M aş sinucide pentru Timişoara. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National