HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţ

handbal (Small)

Handbaliştii alb-violeţi au fost înfrânţi la Reşiţa la scorul de 31-29, după ce pe final a fost lăsată de cei doi arbitri doar în patru jucători. Arbitrajul din acest meci a fost picătura care a umplut paharul pentru oficialii grupării de pe Bega. Preşedintele Politehnicii Municipal consideră că Poli este sabotată, după mai multe arbitraje nefavorabile în urma cărora echipa a pierdut puncte importante.

Echipa din Timişoara a avut practic meciul în mână, în ciuda diferenţei foarte mare din clasament dintre cele două echipe. Bănăţenii au condus aproape întreg meciul, chiar şi la diferenţa de trei goluri contra echipei aflate pe locul al treilea al clasamentului. La pauză, cele două echipei erau la egalitate, 12-12. În finalul reprizei secunde, cei doi arbitrii i-au lăsat pe alb-violeţi în doar patru jucători. ªimicu şi Ursu au fost eliminaţi aproape simultan. Reşiţenii au exploatat bine diferenţa numerică din teren, chiar dacă pe final au rămas şi fără Pârvan, handbalist care a evoluat în tur pentru Poli, sub formă de împrumut. Meciul s-a terminat 31-29, acesta fiind a cincea înfrângere consecutivă pentru trupa lui Gelu Bota din 2011. Cei mai buni marcatori ai Politehnicii au fost ªimicu şi Fenici, care au marcat fiecare 5 goluri, urmaţi de Stan şi Nagy, cu câte 4 goluri. De la Reşiţa, cei mai buni au fost Pârâianu, cu 9 goluri, şi Pârvan, care a înscris de 7 ori.

Această a cincea înfrângere a fost cu greu digerată de oficialii echipei. După cele trei înfrângeri consecutive la diferenţă de un punct, alte două puncte pierdute pe seama arbitrajului au adus gânduri negre la echipă. “Dacă nu eram chel, aş fi albit la acest meci“, a declarat Gelu Bota. Preşedintele echipei, Viorel ªerban a spus că echipa este nedreptăţită şi că acest lucru îl face să se gândească la retragere. “După jocul cu Reşiţa, simţim o acţiune dirijată împotriva noastră. Maniera de arbitraj din această seară a depăşit orice imaginaţie” a spus ªerban.

Anda Deliu

yim HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţgmail HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţbookmark HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţdelicious HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţdigg HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţmyspace HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţshare save 120 16 HCM Poli se gândeşte la retragerea după înfrângerea de la Reşiţ

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National