O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheon

IMG_9605 (Small)

O aparitie extravaganta cu o voce plina de personalitate si o imagine contemporana, Corina, artista care era o prezenta aparte in urma cu cativa ani in programele muzicale, a sustinut la Timisoara un concert reusit. Chiar daca in Pantheon Club unde a avut loc evenimentul, fani nu s-au aflat intr-un numar extrem de ridicat, petrecerea a fost traita cu adevarat in tot spatiul clubului.

La reintalnirea cu publicul, recitalul Corinei a inclus piesele care au facut-o celebra, dar si melodii de pe noul album. Corina a revenit pe piata muzicala, dupa o intrerupere de mai bine de doi ani in care s-a dedicat rolului de mamica. Ingenua dar sexy, femina si proaspata poate fi descrisa prestatia scenica a solistei.

Artista a tinut treaza audienta, cei din public au beneficiat de atentia Corinei, care a facut de atmosfera de neuitat, in care baieti si fete s-au simtit bine si sexy. Pe scena la invitatia solistei mai multe persoane au cantat si dansat alaturi de Corina. Vedeta a fost insotita de doi animatori, care prin miscarile lor au completat spectacolul oferit de cantareata. Pe scurt un show excentric pentru o noapte alba la mijlocul saptamanii!

Valentin Handro

yim O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheongmail O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheonbookmark O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheondelicious O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheondigg O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheonmyspace O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheonshare save 120 16 O noapte de neuitat alaturi de Corina in Pantheon

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National