Fermierii din judetul Timis ies joi in strada

Producătorii agricoli din judeţul Timiş se pregătesc de protest. Ei vor ieşi în stradă joi, de la ora 10, când se vor aduna în faţa Palatului Administrativ din Timişoara, pentru a cere mai mulţi bani de la Uniunea Europeană.

La miting sunt aşteptaţi să ia parte toţi cei care activează în domeniul agricol sau în zootehnie. Principala nemulţumire a protestatarilor este legată de suma extrem de mică, de numai 0,5% din bugetul agricol al Uniunii Europene, care va fi alocată României. Suma este considerată extrem de mică, având în vedere că ţara noastră ocupă locul al doilea de pe continent la capitolul suprafaţă arabilă disponibilă.

Organizator al acţiunii este Asociaţia Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice Timiş. Mitingul de la Timişoara nu va fi singular – asemenea proteste sunt pregătite să aibă loc în alte 35 de judeţe. Organizatorii fac apel la solidaritatea fermierilor, în aşa fel încât joi, la ora 10, în faţa Palatului Administrativ să fie cât mai mulţi oameni.

Sursa: tion.ro

yim Fermierii din judetul Timis ies joi in stradagmail Fermierii din judetul Timis ies joi in stradabookmark Fermierii din judetul Timis ies joi in stradadelicious Fermierii din judetul Timis ies joi in stradadigg Fermierii din judetul Timis ies joi in stradamyspace Fermierii din judetul Timis ies joi in stradashare save 120 16 Fermierii din judetul Timis ies joi in strada

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National