Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de balet

IMG_9866 (Medium)

De joi la Timişoara este prezentă cea mai recentă ediţie a modelului SLK de la Mercedes. Automobilul de lux produs de fabricantul german a fost lansat si poate fi vazut într-un showroom din oraş. Roadster-ul este destinat soferilor rigurosi si pretenţioşi, totodata fiind un autovehicul de precizie in care se gasesc caracteristici unice.

Sportivitatea accentuata nu este ceva neobisnuit la bordul noului SLK, ci este dotare standard incepand cu acoperisul Vario care contribuie in mod semnificativ la aparitia semnificativa a modelului SLK 350 si care printr-o simpla apăsare de buton dispare usor si confortabil in portbagaj. Tehnologii optionale moderne permit soarelui sa patrunda in interior, panorama deosebita a cerului poate fi admirata de pasegerii maşinii chiar şi iarna, cand la o singura comanda plafonul ridicat devine transparent. Prin intermediul unui sistem inteligent de încălzire plasat în interiorul tetierelor aerul cald mangaie gâtului şoferului şi pasagerului in timpul calatoriilor fara acoperis.

Faţă de precedenta ediţie caroseria a cunoscut mai multe îmbunătăţiri. ªasiul dinamic reactioneaza in armonie cu carosabilul. Performantele maşinii sunt completate de cele mai noi sisteme desiguranţă oferite de Mercedes. Designul interior imbina placerea de a conduce cu satisfactia. Ergonomic si adaptat inteligent la nevoile soferului, confortul de la bord este realizat cu materiale de o calitate exclusivista, selectate cu grija si alese atent.

Cea mai pură formă de rafinament din categoria roadster, Mercedesul sportiv poate fi considerat un adevărat coupe pe orice vreme. Este compact, usor de manevrat si rapid ca un autovehicul sport, fara a renunta la utilitatea zilnica si confortul din timpul conducerii. In cazul SLK 350 sinteza intre progres si maturitate este vizibila si la sisteme multimedia si de navigatie care prezinta functii optionale inovatoare si o ghidare in siguranta la destinatie. Avand la indemana un telefon mobil cu Bluetooth, conexiunea la internet reprezinta o inovatie, ca si accesul la serviciile integrate Mercedes, cum ar fi informatiile meteo si functia speciala de cautare Google sau accesarea gratuita a paginilor de internet.

Lansarea modelului SLK a avut loc in cadrul unui show organizat la deschiderea noului centru de vanzari si piese Mercedes-Benz din Timisoara de pe strada Miresei, eveniment la care a participat directorul companiei din Romania, Michael Grewe. Un spectacol de graţie a fost sustinut de patru balerine de la Opera Nationala Timisoara, miscariile acestora impletindu-se cu armonia noului roadster construit de uzinele germane.

Prin cel mai nou centru autorizat avand la dispozitie un showroom cu o suprafata de 450 mp expunere masini noi, o zona 250 mp pentru masini de ocazie si o arie de 730 mp destinati asistentei tehnice si pieselor de schimb, grupul Autoklass a inaugurat la Timisoara al 7-lea punct din reteaua nationala de comercializare a celui mai renumit brand din lume.

Valentin Handro

yim Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de baletgmail Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de baletbookmark Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de baletdelicious Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de baletdigg Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de baletmyspace Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de baletshare save 120 16 Mercedes SLK lansat la Timisoara in pasi de balet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National