Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitate

IMG_0380 (Small)

Universitatea Creştină  Dimitrie Cantemir, cu sediul central în capitală şi filiale puternice în oraşele Timişoara, Constanţa, Cluj, Braşov şi Sibiu, este una dintre cele mai longevive şi apreciate instituţii de învăţământ privat din România. Înfiinţată imediat după Revoluţie, în 1991, Universitatea Dimitrie Cantemir s-a dezvoltat constant în cei douăzeci de ani de activitate, urmărind cele mai înalte standarde de calitate impuse în domeniu. Începând cu anul universitar 2005-2006, activitatea facultăţilor din cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir s-a aliniat principiilor postulate de Convenţia de la Bologna şi incluse în Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, respectiv în H.G. nr. 88/2005. Facultatea de Management Turistic si Comercial Timisoara, componenta a Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” Bucuresti, si-a intampinat primii studenti in octombrie 1991, fiind cea dintai facultate cu acest profil din vestul tarii. A douazecea generatie de studenti incheie studiile anul acesta, in timp ce peste 1700 de studenti urmeaza cursurile la zi, frecventa redusa si master.

Odată cu reevaluarea realizată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior, Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir a primit în iulie 2010 grad de încredere ridicat şi a reconfirmat astfel calitatea superioară a serviciilor oferite. Facultatea de Management Turistic şi Comercial din Timişoara se numără printre cele mai apreciate facultăţii ale Universităţii Dimitrie Cantemir la nivel naţional, în principal datorită orientării realiste spre cerinţele actuale ale pieţei muncii. Specializarea de economist pe care studenţii acestei facultăţi o dobândesc la finalizarea studiilor este dublată de obţinerea Brevetului în  turism. În plus, Facultatea de Management Turistic şi Comercial Timişoara oferă posibilitatea aprofundării studiilor în cadrul celor două masterate acreditate ale sale:Administarea şi negocierea în afaceri, respectiv Administrarea afacerilor în turism.

 

În scopul obţinerii unei deschideri academice profitabile, Facultatea de Management Turistic şi Comercial Timişoara a extins continuu colaborarea cu Facultatea de Economie şi Adminstrarea Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, cu Universitatea Politehnica din acelaşi oraş, dar şi cu  facultăţile Universităţii Cantemir de la nivelul întregii ţări. De asemenea, pentru organizarea activităţii de practică, facultatea a încheiat de-a lungul timplui contracte avantajoase cu unităţi de turism din staţiunile Băile Herculane, Mamaia, Semenic, dar şi de peste hotare (Franţa). Nu în ultimul rând, Facultatea de Management Turistic şi Comercial Timişoara cuprinde în oferta sa curiculară pregătirea pentru testul Cambridge de limba engleză şi găzduieşte examenul pentru obţinerea certificatului Business English Certificate, valabil la nivel mondial.

În cazul în care informaţiile prezentate v-au stârnit curiozitatea, vă invităm să navigaţi pe site-ul www.ucdctm.ro pentru a intra şi mai mult în atmosfera Facultăţii de Management Turistic şi Comercial Timişoara şi pentru a afla dacă doriţi să faceţi parte din această comunitate academică.

 Andrei Bancsov

yim Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitategmail Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitatebookmark Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitatedelicious Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitatedigg Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitatemyspace Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitateshare save 120 16 Universitatea Creştină DIMITRIE CANTEMIR – doua deceni de invatamant privat de calitate

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National