Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinău

echipa cfr 1

Alb-violeţii profită de pauza din campionat datorată calificărilor pentru Euro 2012. Echipa va juca un amical cu Zimbru Chişinău, una dintre cele mai în formă echipei din campionatul vecinilor de peste Prut. Dusan Uhrin va deplasa pentru joc un lot de 18-19 jucători.

Pauza competiţională le pică bine celor de la Poli. Înainte de meciul cu Steaua de săptămâna viitoare, Dusan Uhrin va putea căuta jucătorii care să îi înlocuiască pe Zicu şi Bourceanu, suspendaţi pentru meciul cu Steaua din cauza cartonaşelor. “În acest meci amical vom dori să încercăm tot lotul de jucători. Meciul ne ajută pentru că după meciul cu steaua avem o serie foarte grea şi trebuie să integrăm cât mai bine în jocul echipei jucătorii pe care nu am apucat să îi folosim atât de mult. Sepsi şi Goga nu vor juca cu Zimbru, pentru că sunt accidentaţi. Nu ştiu dacă vor fi apţi pentru meciul cu Steaua. Acest meci ne poate lămuri în privinţa formaţiei pe care o vom folosi contra Stelei“, a declarat tehnicianul ceh. De la meciul amical va lipsi şi Mansour, care nu va face deplasarea cu echipa. Situaţia lui Curtean este încă incertă, pentru că jucătorul nu este recuperat 100%.

Până acum, bănăţenii şi-au obişnuit suporterii cu amicale jucate la vecinii din vest, în Ungaria şi Serbia. De data aceasta, oficialii au preferat să aleagă să joace în Republica Moldova, unde entuziasmul pentru meci este destul de mare. Daniel Stanciu a vrut să  precizeze că acest amical a fost stabilit demult, dar că acest lucru nu a fost făcut public. Team-managerul Politehnicii a infirmat zvonurile că cineva de la echipă ar avea vreo legătură cu oamenii de afaceri din Republica Moldova. “Nu avem nicio legătură cu oamenii de afaceri, iniţiativa amicalului mi-a aparţinut, am o relaţie bună cu cei din conducerea Zimbru Chişinău de foarte mulţi ani. Ne-au invitat din luna ianuarie, am stabilit acum o lună şi ceva datele acestui joc, dar nu am făcut public pentru că, ţinând cont de faptul că şi Steaua stabilise jocul cu Dacia Chişinău şi am avut ceva probleme cu postul care să transmită meciul. Până la urmă am rezolvat cu Sport.ro“, a declarat Daniel Stanciu.

Anda Deliu

 

yim Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinăugmail Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinăubookmark Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinăudelicious Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinăudigg Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinăumyspace Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinăushare save 120 16 Poli joacă duminică un amical cu Zimbru Chişinău

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National