Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!

boc Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!

Ministrul Finantelor Sebastian Vladescu, Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru, Ministrul Muncii Mihai Seitan, Ministrul Comunicatiilor Gabriel Sandu si Ministrul Transporturilor Radu Berceanu au fost demisi din functii de catre premierul Emil Boc, in cadrul remanierii Guvernului. In acest context, Ministrul Economiei Adriean Videanu se ofera voluntar sa paraseasca Guvernul pentru a se ocupa mai mult de PDL, potrivit Mediafax.

As dori sa ma ocup mai mult de partid. Am cerut premierului sa ia in calcul la remaniere si disponibilitatea mea de a renunta la functia de ministru al Economiei“, a declarat Adriean Videanu.
O reactie diferita a avut Sebastian Vladescu, vizibil nemultumit de vestea demiterii. “Emil Boc nu are ce sa-mi reproseze. Este o decizie politica, o eroare. Aveam proiecte in derulare, precum acordul cu FMI si CE”, a spus fostul Ministru al Finantelor.
De asemenea, Mihai Seitan a confirmat faptul ca Emil Boc l-a demis din functia de ministru al Muncii, fara sa comenteze decizia sefului de Guvern. Insa, a tinut sa precizeze: ” Nu am nimic sa-mi reprosez”.
Declaratii pe acest subiect a facut si fostul ministru al Agriculturii, Mihail Dumitru.
“Am fost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat ca sunt pe lista ministrilor care vor fi remaniati si mi-a multumit pentru colaborare. Nu mi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisa. Mi-am luat la revedere si i-am spus primului-ministru ca experienta mea ca membru al Cabinetului a fost interesanta si am exprimat speranta ca ne vom intalni si vom colabora si in viitor, evident, eu din alta postura”, a declarat Mihail Dumitru pentru Mediafax.
Pana in acest moment, singurul minister pentru care s-a hotarat ministru inlocuitor este cel al Agriculturii.

Deputatul PDL Valeriu Tabara a declarat pentru Mediafax ca a avut o discutie cu premierul Emil Boc, in urma careia i s-a propus functia de ministru al Agriculturii, iar el a acceptat.

Ministrii Radu Berceanu, Sebastian Vladescu, Mihai Seitan si Mihail Dumitru au avut discutii separate, joi, la Palatul Victoria, cu primul-ministru Emil Boc, inaintea Colegiului Director al PDL, in care se va decide remanierea Guvernului.
Seful statului a avut o intrevedere cu Emil Boc in cursul diminetii, pe tema remanierii.
In acest moment, Consiliul Director al PD-L este reunit si se discuta remanierea Guvernului. Pe langa cei despre care am aflat deja ca sunt eliberati din functii, mai sunt vizati si alti ministrii,  numele  vehiculate fiind al lui Radu Berceanu si Adriean Videanu.
Premierul Boc a intrat la sedinta liderilor PDL cu o propunere pentru Ministerul Muncii – Ioan Nelu Botis.
La Finante propunerea este Gheorghe Ialomiteanu, iar la Economie Ion Ariton. Pentru Comunicatii este anuntat Valerian Vreme, iar  Anca Boagiu este propusa pentru Ministerul Transporturilor.
Senatorul Ion Ariton a declarat ca “sigur” va accepta postul de ministru al Economiei daca i se va face o propunere in acest sens.
El a sustinut ca nu i s-a solicitat inca sa preia acest post.

yim Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!gmail Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!bookmark Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!delicious Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!digg Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!myspace Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!share save 120 16 Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Radu Berceanu pleaca din Guvern. Videanu vrea si el!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National