Poli a câştigat cu 1-0 amicalul cu Zimbrul Chişinău

poli spate

Poli a câştigat fără să joace fabulos la Chişinău. Meciul a fost însă o excelentă ocazie pentru ca Dusan Uhrin să testeze mai mulţi jucători care nu au avut loc în primul “11″ de când tehnicianul a preluat echipa. Cel care a înscris golul victoriei a fost Andrei Zăgrean, foarte posibilă variantă de înlocuire a lui Zicu în meciul cu Steaua.

Meciul dintre cele două echipe a beneficiat de o promovare puternică, dar stadionul pe stadion nu au venit mulţi spectatori. Deşi pornea ca favorită, Poli nu a rupt gura târgului în acest amical. Prima ocazie i-a aparţinut lui Axente în minutul 7, însă nici azi nu a fost ziua norocoasă a atacantului. A fot apoi rândul lui Iulian Tameş să reia cu capul pe lângă poartă după un corner. Cea mai semnificativă ocazie a primei reprize i-a aparţinut lui Curtean. Mijlocaşul a revenit după o perioadă de absenţă din cauza unei accidentări şi a trimis mingea în bară în minutul 18, după un şut de la 16 metri. Până la pauză, mai poate fi trecută în revistă ocazia lui Burcă din minutul 43, când mingea trimisă de acesta a trecut puţin pe lângă poarta Zimbrului Chişinău. La reluarea jocului, în repriza secundă au avut ocazii să deschidă scorul Rocha şi Ignatijevic, însă scorul a rămas în continuare 0-0. În minutul 80, tot Iulian Tameş a trecut pe lângă gol după ce a şutat balonul peste poartă. Intrarea lui Helder avea însă să facă diferenţa. În minutul 90, fundaşul i-a centrat lui Andrei Zăgrean, care a reuşit să înscrie singurul gol al meciului.

Echipa de start: Taborda, Krejci, Ghionea, Luchin, Ignjatijevic, Burca, Tameş, Magera, Axente, Curtean, Rocha. Au mai intrat Scutaru, Cisovski, Zăgrean (pauză), Helder, Popovic (68) şi Matei (70).

Anda Deliu

 

yim Poli a câştigat cu 1 0 amicalul cu Zimbrul Chişinăugmail Poli a câştigat cu 1 0 amicalul cu Zimbrul Chişinăubookmark Poli a câştigat cu 1 0 amicalul cu Zimbrul Chişinăudelicious Poli a câştigat cu 1 0 amicalul cu Zimbrul Chişinăudigg Poli a câştigat cu 1 0 amicalul cu Zimbrul Chişinăumyspace Poli a câştigat cu 1 0 amicalul cu Zimbrul Chişinăushare save 120 16 Poli a câştigat cu 1 0 amicalul cu Zimbrul Chişinău

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National