Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visat

Facebook-logo_02181238 (Small)

Esti printre cei care folosesc din plin retele de socializare precum Facebook, Twitter sau LinkedIn? Petreci mai mult timp pe Internet decat cu prietenii sau familia? Crezi ca postatul de linkuri este o arta in sine? Acum poti sa fii si platit pentru asta. Iti prezentam zece posturi vacante in Romania pentru care experienta in Social Media este una dintre cerinte.

1. Reprezentant vanzari / marketing

Pentru cele cinci posturi vacante, angajatorul, SC Media Cloud SRL, se afla in cautarea unor candidati cu experienta in vanzari si “aptitudini in promovare pe retele de socializare (Facebook, Twitter)”. Printre beneficiile oferite se numara: “program flexibil, dezvoltarea de relatii personale, bonusuri atractive”.

2. Community Manager

Cunoasterea excelenta a limbilor franceza si engleza reprezinta conditii obligatorii pentru angajarea pe aceasta pozitie, insa compania Pentalog isi doreste un angajat care sa aiba cunostinte practice in domeniul retelelor sociale si comunitatilor online precum Viadeo, Linkedin, Xing, Facebook, Twitter.

3. Online Marketing Manager

Pentru a candida cu succes pe acest job, este nevoie de minim trei ani in domeniul marketingului online, de cunostinte practice de SEO si SEM, dar si de experienta de cel putin an in social media marketing pentru un brand si de experienta in campanii PPC Google AdWords si Facebook. Oferta salariala este cuprinsa intre 500 si 1.000 de euro pe luna.

4.  Copywriter

In afara de stapanirea excelenta a limbilor romana si engleza, de cunostintele solide de Word, Powerpoint si de un simt al umorului bine dezvoltat, viitorul angajat pe pozitia de copywriter in cadrul Zet Communications & Media trebuie sa fie familiarizat foarte bine cu mediul online si sa fie activ in social media, pe Facebook, Twitter si blog personal.

5. Senior Paid Search Specialist

Compania Webfusion angajeaza in Iasi o persoana care sa aiba cunostinte temeinice in domeniul Google AdWords si in platforme de cautare, dar include printre elemente care ii avantajeaza pe candidati experienta cu instrumente de social media, cum ar fi Twitter, Facebook sau Delicious.

6. Coordonator comunicare

Anuntul de angajare, publicat de Asociatia EcoAssist, prevede la categoria cerinte “empatie, rabdare, diplomatie, buna stapanire a limbii si gramaticii romane” si “Punctualitate, experienta in comunicare, e-mail, aplicatii on-line (web-based), retele sociale (Facebook, Twitter)”. Principalele beneficii sunt: “experienta in construirea si monitorizarea campaniilor de comunicare” si “evaluare si recomandarea din partea Bordului de Conducere al asociatiei”.

7.  Secretara / asistent manager

Au apus vremurile in care o secretara trebuia doar sa raspunda la telefoane, sa trimita faxuri si sa stabileasca intalniri. Aceste atributii se numara in continuare in fisa postului publicat de agentia SC Lang SRL, insa angajatorul a adaugat elemente noi: “Coordoneaza activitatea de publishing online pe proiectele companiei si clientilor sai” si “Asigura si supervizeaza comunicarea in retelele sociale pentru proiectele companiei: Facebook, Twitter, blog-uri etc”.

8. Junior Performance Media Specialist

Angajatorul cauta o persoana cu cel putin un an experienta in campanii Google AdWords si cel putin sase luni in campanii Facebook Social Ads, oferind pachet salarial atractiv, mediu de lucru excelent si oportunitati de dezvoltare.

9. Director Dezvoltare

Esti o “persoana preocupata de sanatate, preventie, consumator de produse bio” si ai “abilitati de comunicare directa”? Ai, in plus, cunostinte de utilizare a Facebook? Poti aplica pe pozitia de Director Dezvoltare in cadrul acestei companii care a decis sa-si pastreze confidential numele.

10. Administrator Birou

Gestionarea documentelor, informarile interne, intampinarea vizitatori, redactarea si distriburea corespondentei interne si externe, mentinerea relatiilor cu furnizorii nu sunt singurele atributii ale titularului acestui post. Candidatul va trebui sa aiba si “cunostinte profunde de operare pe computer si pe site-urile : Facebook, Twitter, Blog”.

Sursa text: www.cariereonline.ro

 

yim Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visatgmail Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visatbookmark Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visatdelicious Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visatdigg Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visatmyspace Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visatshare save 120 16 Contul de Facebook şi cel de Twitter îţi pot aduce jobul visat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National