Querida e însărcinată!

oana-zavoranu (Small)

Oana Zăvoranu a anunţat ieri în emisiunea lui Adrian Artene de la B1 că e însărcinată în două luni. Actriţa a mărturisit că tatăl copilului este nimeni altul decât Tudy cel despre care presa a scris de ceva vreme că este cuplat cu ea. Astfel, Zăvoranca pare să îi facă în ciudă lui Pepe la divorţ, după ani de zile în care cântăreţul a rugat-o să îi facă un copil.

Nu trece nicio zi fără ca presa mondenă să scrie ceva nou despre cearta din Oana şi Pepe. După o relaţie de aproape un deceniu, cei doi au început să arunce cu noroi unul în celălalt, uitând că alta dată îşi jurau iubire veşnică. Oana a mărturisit prima dată la televizor că aşteaptă un copil cu Tudy, deşi la început a negat că avea o relaţie cu tânărul cu peste 10 ani mai tânăr decât ea. Zăvoranu a mărturisit că libertatea pe care i-a dat-o Pepe a făcut-o să ajungă să se îndrăgostească de Tudy, cu care ar fi petrecut prima noapte de dragoste de Revelion. Astfel, cântăreaţa se contrazice din nou singură, după ce a povestit cum de Revelion a stat singură. ” M-am îndrăgostit efectiv (…). Libertatea pe care mi-a permis-o Pepe în ultimele şaşe luni a fost periculoasă. Probabil trebuia să mergem să consultăm un specialist în probleme de cuplu”, a zis Oana la B1. În final, “Querida”  a povestit că a mai fost o dată însărcinată, însă a făcut avort. ” Vreau doar să mă detaşez de Pepe. E adevărat că am făcut o întrerupere de sarcina n timpul căsătoriei, acum cinci ani, dar un copil se face atunci când vrea femeia, şi nu bărbatul“, a povestit Oana.

Anda Deliu

Foto: www.adgent.ro

 

yim Querida e însărcinată!gmail Querida e însărcinată!bookmark Querida e însărcinată!delicious Querida e însărcinată!digg Querida e însărcinată!myspace Querida e însărcinată!share save 120 16 Querida e însărcinată!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National