Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killer

Radio Killer.

Miercuri 30 Martie Radio Killer iși face simtită prezența la Pantheon Club. Voila! Pasionații de dans vor avea parte in miez de saptămană, la final de martie incepând cu ora 22:30 de o idee despre muzică și atât, care nu trebuie vazută, doar ascultată. După ce, in 2010, artiștii au primit premiul Best New Act, la Romanian Music Awards, au fost invițati tocmai la Moscova in calitate de Special Guest la Europa Plus Live! Iar piesa Voila a cunoscut un adevărat succes devenind Number 1 in Romania si Rusia.

Mai mult decât atât, azi piesa și videoclipul Lonely Heart implinesc 1,5 milioane de vizualizari doar pe canalul acestora de youtube. Radio Killer respectă sound-ul proaspăt și foarte colorat prin care s-a impus incă de la debut și revine in fortă cu single-ul Lonely heart – melodie care are menirea de a trezi la viată chiar si cele mai adormite spirite.

“Lonely heart este o piesa plină de energie, pe care o dedicăm tuturor celor care cred că doar muzica poate să te trezească la viată, te poate conecta cu oamenii din jur și te poate aduce in club indiferent de unde te afli in acel moment; tuturor celor care iubesc totul in general si muzica in special”, declară Paul Damixie și Lee Heart – cei doi componenți ai formulei de scena Radio Killer.

Noua voce Radio Killer se numeste Lee Heart, are 20 de ani si se mandrește că a cântat pe scena alături de Black Eyed Peas. Lee Heart a câstigat peste 15 premii la concursuri nationale și internationale de muzică, a studiat muzica la Școala Populară de Arte iar acum ia lectii de jazz.

Piesa Lonely heart a fost produsă in studiourile HaHaHa Production de aceeași echipă de producători condusă de Smiley – cel care a fost si vocea proiectului până in prezent. Clipul piesei a fost lansat la inceputul anului si avut o regie semnată Iulian Moga.

Dar cine este Radio Killer? Startul proiectului muzical a avut loc in septembrie 2009 cu piesa Voila, piesa ce a urcat rapid in topul preferintelor muzicale, atât in rândul ascultătorilor din Romania cât și in randul celor din Germania, Rusia, Spania, Grecia, Cipru, Italia sau Turcia, iar Be Free, cel de-al doilea single Radio Killer a continuat succesul piesei Voila, cucerind noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Polonia sau Ucraina. Ca o incununare a succesului international, hitul Be Free a ajuns in top in Spania (octombrie 2010)!

Distracție plăcută !

Andrei Bancsov

yim Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killergmail Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killerbookmark Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killerdelicious Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killerdigg Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killermyspace Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killershare save 120 16 Vă așteaptă un eveniment de neuitat cu Radio Killer

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National