Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play-off. GALERIE FOTO

elba oradea Error: Path does not exist

BC Timişoara a câştigat azi cu CSM Oradea la scorul de 73-63. Prin acest rezultat, bănăţenii se menţin la egalitate cu Energia Rovinari, echipă cu care va juca în ultima etapă pentru locul 10 după sezonul regulat. Înfrângerea i-a costat destul de mult pe orădeni, care sunt obligaţi să câştige etapa viitoare cu Otopeniul pentru a nu juca în play-out.

A fost un meci disputat, cu multe faulturi venite mai ales pe final şi multă nervozitate din partea ambelor echipe. Orădenii au început mai bine meciul. Primul sfert l-au adjudecat cu 16-14 în ultimele secunde, după ce în primele zece minute echipele s-au egalat în mod succesiv. În al doilea sfert, bihorenii au mărit ecartul, după 17-12, iar la pauză tabela arăta 33-26 pentru oaspeţi. Jucătorii alb-violeţi au avut o discuţie în vestiar şi au revenit la reluarea jocului. Timişorenii au recuperat avantajul în sfertul al treilea, câştigat de ei cu 22-12 şi s-au impus definitiv îj ultimele zece minute, la scorul de 25-18. Cel mai bun jucător de la BC Timişoara a fost Milos Pesic, care a marcat 20 de puncte, a reuşit 9 recuperări şi a dat 5 assituri. El a fost urmat în clasamentul marcatorilor de Ivan Miskovic, cu 16 puncte, şi Rade Dzambic, cu 12 puncte. Cei mai buni marcatori ai orădenilor au fost Sasha Topchov (16 pct.), Tyronn Mitchell (16 pct.) şi Andelko Mandic (10 pct.).

Nu a fost un meci fără miză, avem miză să câştigăm toate meciurile pe care le jucăm. E normal să fie nervozitate, noi suntem într-un blocaj psihic pe care cred că îl vede toată lumea din cauza rezultatelor, noi suntem aceeaşi echipă care a câştigat Cupa anul trecut. Noi am avut o discuţie la pauză şi am demonstrat în a doua repriză că meritam să câştigăm. Noi trebuie să câştigăm toate meciurile până la final pentru a repara acest sezon. Ne-am adaptat repede la noul antrenor, Djordje e un băiat foarte apropiat de vârsta noastră“, a declarat Dan Păltinişanu.

Probabil că este normal ca după o schimbare de antrenor echipa să aibă o nouă ambiţie de a câştiga. Noi acum trebuie să ne gândim la play-out, să câştigăm contra echipei pe care o vom întâlni acolo, iar sâmbătă să câştigăm la Târgu-Jiu, deşi acolo publicul îi va încuraja pe ei. A fost o nervozitate în teren, ambele echipe şi-au dorit victoria şi am început să ne certăm după o serie de decizii greşite ale arbitrilor, care au schimbat unitatea de măsură pe parcursul meciului.“, a spus Darko Habus.

Am făcut astăzi probabil cel mai prost joc al nostru, după cel de la Cluj pe ccare nu îl calculez din motive obiective. Din păcate, noi am fost concentraţi mai mult la alte rezultate decât la jocul propriu şi treaba asta s-a văzut. În general, a fost un joc prost din partea ambelor echipe, sincer. Felicit echipa Timişoarei“, a declarat Cristian Achim. Antrenorul CSM Oradea.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

yim Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play off. GALERIE FOTOgmail Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play off. GALERIE FOTObookmark Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play off. GALERIE FOTOdelicious Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play off. GALERIE FOTOdigg Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play off. GALERIE FOTOmyspace Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play off. GALERIE FOTOshare save 120 16 Timişoara încurcă Oradea în bătălia pentru play off. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National