A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!

Politistii timisoreni au reusit sa retina un suspect in cazul jafului de la casa de pariuri Mozzart Sports Bets – Pariuri sportive de pe strada Simion Barnutiu din Timisoara. Este un tanar in varsta de 22 de ani, din oras.

jaffirmadepariuri04 b A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!

La domiciliul lui a fost efectuata o perchezitie. Banii inca nu au fost gasiti, dar politistii continua cercetarile. In aceasta dupa-amiaza, el este audiat: oamenii legii incearca sa afle cat mai multe informatii despre infractiune.
In momentul atacului, petrecut luni dimineata, una din angajate era la baie, cealalta fiind silita sa intre in acea incapere sub amenintarea pistolului.Cele doua au fost incuiate acolo.

Individul i-a luat cheile de la casa metalica unde se pastrau incasarile, a deschis-o si a luat banii: 17.000 de lei – incasarile din weekend.

Femeile au reusit sa forteze usa baii si au anuntat telefonic firma de paza, ai carei reprezentanti au ajuns imediat. Din pacate, faptasul fugise pe usa din spate a firmei.

UPDATE. Suspectul prins se numeste Mihai Tiberiu, cunoscut ca si interlop si proxenet.

Se pare ca amprentele sale au fost gasite la locul jafului. In urma perchezitiei, la domiciliul suspectului a fost descoperit obiectul cu care a fost comis jaful, un pistol de jucarie.
Sursa: agenda.ro

yim A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!gmail A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!bookmark A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!delicious A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!digg A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!myspace A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!share save 120 16 A fost prins un suspect in cazul jafului de la o casa de pariuri din Timisoara. Arma folosita: un pistol de jucarie!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National