Fetele păşesc în careul de aşi

Danzio olimpia 1

Mâine încep semifinalele campionatului de baschet feminin. Jucătoarele de la Bega Danzio vor da piept cu CSM Satu Mare, echipă clasată pe primul loc la sfârşitul seriei A1. Bega Danzio va juca primul meci în deplasare de la ora 18 la Satu Mare, urmând ca marţi să se dispute jocul de la Timişoara.

Potrivit regulamentului, în semifinale se întâlnesc echipa de pe locul 4 cu cea de pe locul 1, şi locul 2 contra locului 3. Pentru a accede în finală, echipele trebuie să câştige două meciuri din trei. Cele de la Satu Mare au avantajul că dispută primul meci acasă, din cauza clasării mai bune. Echipa antrenată de Dan Ionescu şi-a îndeplinit obiectivul pentru acest an. Tţţi cei de la Bega Danzio sunt conştienţi că Satu Mare este favorita certă a semifinalei. În a doua jumătate a campionatului, sătmărencele au avut un parcurs perfect, fără nicio înfrângere. De asemenea, elevele lui Dan Fleşeriu au pierdut în acest sezon doar un meci pe teren propriu. De cealaltă parte, Bega Danzio a câştigat cinci meciuri în deplasare şi a pierdut opt. Cel mai probabil, echipa din Satu Mare va rezolva calificarea din două meciuri şi se va califica în finală, unde adversara probabilă este ICIM Arad.

Anda Deliu

 

yim Fetele păşesc în careul de aşigmail Fetele păşesc în careul de aşibookmark Fetele păşesc în careul de aşidelicious Fetele păşesc în careul de aşidigg Fetele păşesc în careul de aşimyspace Fetele păşesc în careul de aşishare save 120 16 Fetele păşesc în careul de aşi

One Response to Fetele păşesc în careul de aşi

  1. Aaa says:

    Ar trebui sa consultati clasamentul final al diviziei A1, cel dupa etapa a 14-a. Satu Mare a pierdut in ultima etapa la Sfantu Gheorghe.
    Si nu subestimati BCM Danzio!!!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National