Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timis

DSCF6276

Forumul Economic Romano-Englez si-a inceput lucrariile azi in Timisoara la Hotel Continental. Intalnirii bilaterale vor avea loc pe durata a 3 zile, pana in 2 aprilie. Intrunirea de afaceri este organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Timis si Camera de Comert din Nothingham.  

Deschiderea forumului a fost facuta de doamna Menuta Iovescu din partea gazdelor. Aceasta a prezentat oaspetilor institutia organizatoare, care se poate mandrii cu cele peste 800 de firme membre aduc o contributie in PIB-ul judetului de peste 50%, fiind la acest capitol pe locul trei in tara, dupa Bucuresti si judetul Ilfov. Totodata a reusit sa obtina un venit propiu de 2,5 milioane euro din cele peste 100 de servicii oferite.

 

 

 

Domnul David Hood, conducatorul delegatiei britanice spune despre organizatia din Nothingham ca furnizeaza servicii catre 3500 companii membre si cele 800 firme afiliate.

 

Cele 10 companii britanice, din care peste 80% avand obiect de activitate constructiile si consultanta in acest domeniu, impreuna cu Camera de Comert din Birmingham, spera sa-si gaseasca parteneri in Romania pentru a se alatura celor 68 de companii din Regatul Unit care functioneaza in judetul Timis. Printre cele mai cunoscute in tara dar si la nivel international sunt Cramele Recas, a caror sortimente de vinuri au fost medaliate cu aur la un concurs de gen la Paris, anul acesta.

Viorel Mirescu

yim Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timisgmail Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timisbookmark Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timisdelicious Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timisdigg Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timismyspace Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timisshare save 120 16 Oameni de afaceri britanici cauta parteneri in Timis

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National