Ultima rundă din sezonul regulat

mascota

Mâine BC Timişoara va juca ultimul meci din sezonul regulat contra Energiei Rovinari. Toate meciurile din ultima etapă se vor desfăşura simultan, de la ora 18. În acest moment, ambele echipe sunt la egalitate de puncte, iar miza meciului va fi ocuparea locului 10 şi teoretic, un adversar mai uşor în play-out. Tot mâine, bănăţenii află dacă vor juca contra celor de la Poli Iaşi sau a “coşmarului” Perla Harghitei, aflate de asemenea la egalitate de puncte şi tot cu meci direct.


Anul acesta nu a fost prea strălucit nici pentru BC Timişoara, nici pentru Energia Rovinari. Altădată echipe cu pretenţii la play-off, cele două formaţii trebuie să se mulţumească acum doar cu locurile 10, respectiv 11. Echipele au adunat doar 43 de puncte, în urma a 14 victorii şi 15 înfrângeri, insuficient pentru a fi în primii opt ai Diviziei A de baschet. Rovinariul va avea avantajul propriului teren, însă la Timişoara schimbarea de antrenor a adus o nouă motivaţie. De când a fost numit principal, Djordje Jovicic a obţinut două victorii din tot atâtea posibile. Dacă pe vremea lui Dragan Petricevic se formase deja o echipă de bază Dzambic-Pesic-Markovic-Păltinişanu-Habus, Jovicic a rulat şi alţi jucători. Tehnicianul le-a dat mai multă încredere lui Czmor, Mihuţi şi Miskovic şi echipa a reuşit să îi încurce serios pe cei de la CSM Oradea. Alb-violeţii vor sta cu un ochi şi pe meciul de la Miercurea Ciuc. Dacă bănăţenii bat la Rovinari, echipa care va pierde meciul din Secuime va fi următoarea adversară a “leilor” din play-aut, iar dacă vor câştiga oltenii, atunci timişorenii vor juca cu învingătoarea din Harghita.

Meciul se va juca în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, de la ora 18 şi va fi arbitrat de Vlad Potra, Vlad Ghizdăreanu şi Dragoş Stan.

Anda Deliu

 

yim Ultima rundă din sezonul regulatgmail Ultima rundă din sezonul regulatbookmark Ultima rundă din sezonul regulatdelicious Ultima rundă din sezonul regulatdigg Ultima rundă din sezonul regulatmyspace Ultima rundă din sezonul regulatshare save 120 16 Ultima rundă din sezonul regulat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National