O timisoreanca pe coperta FHM ?

ralucaaa O timisoreanca pe coperta FHM ?

Orasul nostru, poate fi reprezentat in luna noiembrie in revista FHM. Asta deoarece, frumoasa timisoreanca, Raluca Boanca, in varsta de 21 de ani, se afla in finala concursului care o poate duce pe coperta celebrei reviste daca o veti sustine cu voturile voastre.

- Cum ai ajuns sa participi la concursul FHM?

- M-am inscris dintr-o joaca. Nu ma gandeam ca voi ajunge atat de departe.

- Cate fete ati fost la inceput si cate ati ramas pentru finala?

- La inceput au fost inscrise aproximativ 500 de fete. In finala vom fi 100 de fete, din care doar trei vor fi castigatoare.

- Care este premiul pus in joc?

- Premiul consta intr-o excursie intr-o destinatie exotica, un pictorial al celor 3 finaliste si aparitia pe coperta revistei.

Raluca are sanse foarte mari sa castige concursul, ea avand cele mai multe voturi. Asadar, daca doriti sa avem o timisoreanca pe celebra revista, trimiteti textul FHM009 la numărul 1433, tarif 0,35 euro / sms, fara TVA, valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote. Detalii aici .

Sursa: newstimisoara.ro

yim O timisoreanca pe coperta FHM ?gmail O timisoreanca pe coperta FHM ?bookmark O timisoreanca pe coperta FHM ?delicious O timisoreanca pe coperta FHM ?digg O timisoreanca pe coperta FHM ?myspace O timisoreanca pe coperta FHM ?share save 120 16 O timisoreanca pe coperta FHM ?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National