De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Foto

DSCF6317 Error: Path does not exist

Liberalii timişeni au decis să-i ironizeze pe democrat-liberali de 1 aprilie şi pe liderul acestora, Emil Boc, care spunea recent că România va ieşi din criză. In jur de 30 de tineri din PNL, condusi de deputatul Horia Cristian, s-au adunat vineri la protest în faţa sediului PDL Timiş.

Pancarte cu poze ale premierului Emil Boc şi preşedintelui Traian Băsescu între care se aflau secera şi ciocanul stilizate, secera fiind o banană, iar secera o pulpă de pui, au fost arsenalul utilizat de protestari. Pe alte pancarte era scris „Am ieşit din criză” şi „Ei cu ei şi noi cu noi”.

 

Timp de 2 ore cat a fost autorizat protestul, acţiunea liberalilor a stârnit zâmbetele şoferilor care au circulat prin zona Parcului Botanic din Timişoara, aceştia claxonând şi salutând iniţiativa protestatarilor.

In timpul protestului la faţa locului a ajuns şi prim-vicepreşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu. Acesta a afirmat că trecea întâmplător cu maşina prin zonă şi a decis să se oprească în semn de solidaritate cu mesajul liberalilor. Protestul liberalilor este autorizat, fiind programat să dureze două ore.

Acţiunea reprezentanţilor PNL vine la o săptămână după ce tinerii democrat-liberali… au curăţat siglele de pe faţada PNL Timiş din Piaţa Unirii, care erau mâzgălite.

„E o acţiune satirică la adresa Guvernului Boc şi a declaraţiilor lui Emil Boc şi Traian Băsescu că România a ieşit din criză. Cred că toţi cei care ne văd aici îşi dau seama că România este departe de a fi ieşit din criză şi, mai mult decât atât, îşi dau seama că Guvernul nu face nimic pentru a scoate România din criză”, a precizat deputatul Horia Cristian.

Reprezentanţii PDL Timiş nu au dorit să comenteze acţiunea liberalilor.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

 

yim De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Fotogmail De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Fotobookmark De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Fotodelicious De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Fotodigg De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Fotomyspace De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Fotoshare save 120 16 De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Foto

One Response to De 1 aprilie liberali au luat criza la misto in fata sediului PDL Timis.Galerie Foto

  1. Cartman says:

    bratianu se rasuceste in mormant cand vede ce papagali care se dau drept discipoli protesteaza. la munca de ce nu s-or duce oare baietii astia? sau asta e munca lor, sa protesteze? mai au bani motocicleanu si patriciu, nu au inchis inca robinetul?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National