Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Foto

IMG_1038 Error: Path does not exist
 Meciul de pe arena Textila din Timisoara din etapa 22 a ligii 4 Timis a fost extrem de interesant. Timp de 75 minute formatia CS Dumbravita au tinut piept oaspetiilor de la Padureni, insa initiativele ofensive si ocaziile lor nu au adus nimic pe tabela.

Partida de azi a fost echilibrata in prima jumatate, adevarate lupte pentru castigarea balonului desfasurandu-se in zona de mijloc a terenului si in partile laterale. In repriza secunda jucatori echipelor ofera un spectacol fotbalistic spectatorilor din tribuna, care apreciaza prestatiile portarilor, dar si ale atacantilor.

Pe fondul unei lipse de concentrare in aparare si sub o presiune mai mare din partea adversarilor, cu un sfert de ora inainte de final Dumbravita este condusa prin golul marcat de Purece Vlad, inscris in urma unei faze fixe. Gazdele se straduiesc se egaleze, insa eforturilor nu sunt incunate de succes. Scor final: 0-1 (0-0).

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Fotogmail Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Fotobookmark Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Fotodelicious Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Fotodigg Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Fotomyspace Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Fotoshare save 120 16 Vulturii Padureni la 4 victorii consecutive in divizia D.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National