Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTO

hcm poli csm 1 Error: Path does not exist

Situaţia devine tot mai gri la HCM Poli. Echipa nu pare să reuşească să se mobilizeze pentru a câştiga. Astăzi, alb-violeţii au pierdut cu 22-27 meciul cu CSM Bucureşti, o altă echipă ce luptă să evite retrogradarea. Astfel, una dintre echipele de tradiţie ale oraşului pare condamnată să nu mai joace în prima divizie din sezonul viitor.

Echipa nu a depăşit pasa proastă în urma înfrângerii de la Reşiţa, unde s-a pierdut datorită arbitrajului. Acest lucru a fost evident la aruncările de la 7 metri, unde bănăţenii au ratat copios şi dacă le reuşeau toate loviturile de pedeapsă, ar fi obţinut astăzi două puncte preţioase. Timişorenii şi-au intrat greu în meci şi au reuşit să înscrie primul gol abia în minutul 9. Elevii lui Gelu bota au tras tare pentru egalare şi au reuşit acest lucru în minutul 13, la scorul de 6-6. Din păcate, bucureştenii au reuşit să nu se lase egalaţi şi conduşi prea mult timp, iar la finalul primei reprize tabela arată 14-13 pentru oaspeţii. Bănăţenii nu au mai putut să revină în a doua jumătate a jocului şi au început să rateze tot mai mult, în condiţiile în care şi Ciobanu, portarul de la CSM, a prins o zi foarte bună. Cel mai bun marcator al timişorenilor a fost ªimicu (7), urmat de Gălan (4). De la CSM Bucureşti s+au remarcat Stoica (7), Stamate (6), Pătru (5).

Situaţia noastră e complicată de la începerea returului. Într-adevăr, nu a fost să fie nici azi. Cred că am făcut cel mai greu meci al nostru în ultimele cinci etape, diferenţa a fost făcută la nivel de portari şi 7 metri, nu am fost capabili să introducem mingea şi am avut şase aruncări de acest gen ratate. Am avut patru meciuri consecutive foarte bune pierdute la un gol, e normal să apară şi problema asta. În cursul săptămânii a fost foarte greu să îi fac pe băieţi să se pregătească la randament maxim. Păcat că acest meci slab a fost astăzi. De la începutul returului, fiecare meci înseamnă pentru noi retrogradarea. Luni va fi o şedinţă cu conducerea şi vom vedea ce mai putem face“, a declarat Gelu Bota.

A fost un meci greu, ne-am dorit mult victoria, îi felicit pe băieţi că au luptat până la sfârşit. ªtiam că o să fie un meci greu. Mă bucur că am rămas tot cu o victorie, le doresc timişorenilor multă baftă, se mai poate, să nu lase braţele jos şi să continue. Cheia succesului a fost dorinţa din teren, iar băieţii au fost disciplinaţi în teren.  Portarul contează astăzi în handbal în proporţie de 50%, şi acest lucru s-a văzut“, a declarat antrenorul bucureştenilor Dragoş Dobrescu.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

yim Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTOgmail Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTObookmark Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTOdelicious Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTOdigg Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTOmyspace Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTOshare save 120 16 Nouă înfrângere pentru HCM Poli. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National