Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTO

Poli Steaua Error: Path does not exist

Poli şi Steaua au remizat în derby-ul etapei cu 0-0 după un meci în care ambele echipe nu s-au lăsat descoperite. Miza era foarte mare pentru ambele formaţii, iar Uhrin şi Cârţu nu şi-au permis să rişte prea mult. Rezultatul meciului stă şi sub umbra unui arbitraj controversat după ce Balaj nu a acordat penalti la o căzătură a lui Curtean în careul roş-albaştrilor.

Meciul a marcat revenirea lui Alexandru Curtean, revenit după o accidentare care l-a ţinut mai mult timp pe bancă. Jucătorul a avut una din primele ocazii de a deschide scorul, după o lovitură liberă executată în minutul 13. Din păcate, balonul a trecut peste poarta steliştilor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi câteva minute mai târziu, când Alexa a şutat din 20 de metri. Replica militarilor a venit în minutul 21, când Nicoliţă a a şutat pe lângă poartă alb-violeţilor. În repriza a doua, bănăţenii au avut mai multe ocazii de a deschide scorul. Mai întâi, Magera a avut o ocazie bună în minutul 60, dar a trimis balonul peste poartă. Apoi, a fost rândul lui Nikolic să rateze după ce după ce i-a pasat lui Alexa, în loc să şuteze la poartă. În minutul 69, Curtean a căzut în careu după un duel cu Iliev, dar arbitrul nu a acordat nimic. ªi bucureştenii au avut ocazia de a marca, după ce Surdu a rămas singur cu Pantilimon, ratând însă ocazia de a bifa trei puncte.

Echipele de start:

Poli: 29. Pantilimon – 20. Helder, 24. Ghionea, 28. Cisovsky, 8. Sepsi – 7. Curtean, 5. Alexa, 25. Burcă, 30. Rocha (9. Axente ’73) – 17. Magera, 19. Nikolici (14. Zăgrean ’90+1

Steaua: 12. Tătăruşanu – 29. Bonfim, 4. Iliev (21. Ricardo Gomez ’71), 23. Geraldo, 5. Brandan – 16. Nicoliţă, 26. Bicfalvi, 6. Gardoş, 24. Surdu (14. Latovlevici ’89) – 99. Maicon (11. Onofraş ’52), 17. Bilaşco.

Trebuie să laud, în primul rând, suporterii, care au fost fantastici. Ne-au susținut permanent și am încredere că o vor face și în continuare. Suntem mulțumiți cu un punct, deoarece Steaua putea înscrie pe final, însă și noi am avut câteva situații clare. Vreau să-i felicit pe jucători, care pe finalul meciului au demonstrat că își doresc să câștige și au dat maximum. Am făcut tot ce am putut, nu am reușit să înscriem, dar e bine că ne-am apropiat la un punct de lider. Nu cred că am jucat în acest fel. Noi ne-am pregătit să inițiem contraatacuri de la mijloc în sus, prin pressing. Nu trebuie uitate și problemele majore pe care le-am avut în alcătuirea primului 11. Practic, aproape toată linia mediană ne-a lipsit. Cei care au intrat au luptat foarte mult. De altfel, asta le-am și cerut“, a declarat Dusan Uhrin.

Am avut jocul sub control, prin pressingul pe care l-am făcut și prin agresivitatea pozitivă pe care am avut-o. Nu mă mulțumește rezultatul, deoarece ne scoate din lupta pentru primele două locuri. Luăm situația așa cum e, mergem mai departe. Am avut foarte multe ocazii netransformate, iar într-un meci de o asemenea încărcătură e indicat să poți marca dintr-o jumătate de ocazie. Consider că Steaua a fost superioară în această seară. Nu net superioară, deoarece n-ai cum să spui așa ceva după un 0-0. Cei de la Poli probabil au și gândit un meci nul“, a declarat Sorin Cârţu.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

yim Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTOgmail Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTObookmark Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTOdelicious Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTOdigg Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTOmyspace Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTOshare save 120 16 Remiză albă pentru Poli contra Stelei. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National