Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto

DSCF6529 Error: Path does not exist

Scorpioni, tarantule, serpi boa, pitoni, aligatori, văran, broaste testoase. Toate au atras o audienta numeroasa la expozitia Reptilarium Germany, care se afla in acest weekend la Casa Tineretului din Timisoara.

La expozitie vizitatori au putut vedea reptile de pe tot globul, pe care iubitori acestor animale le-au privit până acum doar la televizor sau pe internet. Zeci de princhindei adusi de parinti au avut in fata ochiilor vietatiile pe care nu au ocazia sa le admire altundeva, decât în habitatul lor natural. Ei au pozat broastele testoase, au incercat sa vada daca serpii reactioneaza când lovesc usor sticla cusii în care sunt tinuti si au fost uimiti când au văzut aligatorul de peste trei metri.

Sarpele boa cu două capete, unul dintre cele mai rare exemplare de reptile din lume, broasca testoasă cu două capete si multi serpi de dimensiuni impresionante au fost in centrul atentiei copiilor si adultiilor care au trecut prin expozitie. Micuti au fost cei mai entuzismati de exponatele vazute, plimbandu-se de la o reptila la alta i-au asaltat pe parinti cu intrebari despre fiecare in parte.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto gmail Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto bookmark Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto delicious Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto digg Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto myspace Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto share save 120 16 Sarpele Boa cu 2 capete si alte reptile in expozitie la Timisoara.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National