Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U-20.Galerie Foto

IMG_3616 (Small) Error: Path does not exist

Echipa CSS Bega a început cu o victorie turneul semifinal al Campionatului National U-20, găzduit în aceste zile de sala „Prof. Mircea Albu” din Circumvalatiunii. Baschetbalisti timisoreni au invins CSS Miercurea Ciuc cu 91-68.

In prima jumătate jocul a fost echilibrat. Pentru primul sfert al partidei statistica consemneaza 20-15, apoi in urmatoarele 10 minute formatia din Miercurea Ciuc se apropie de baieti lui Mihai Bolcu la un singur punct (42-41). In jumatatea secunda gazdele preiau conducerea mai hotarat, isi asigura treptat o diferenta de scor confortabila pentru un sfarsit de meci fara probleme.

Cel mai bun marcator al timisorenilor a fost Leonard Filip, cel care a inscris 23 de puncte pentru echipa sa. Alte prestatii importante in randul bănătenilor au mai avut Aref Gyori, cu 18 puncte, George Toth cu 14 si Cristian Ardeu cu 13. Din partea ciucanilor se remarca Sergiu Pop, autor a 24 de puncte. Este de notat de evolutia lui Andrei Rosu, care a reusit patru aruncari de 3 puncte, cele mai multe printre jucatori aflati astăzi pe parchet.

Astăzi in cadrul turneului semifinal al Campionatului National U-20 s-a mai jucat Viitorul U-Mobitelco Cluj – LPS Bihorul Oradea 89-53. In a doua zi a intreceri, CSS Bega va juca mâine, în sala „Prof. Mircea Albu”, de la ora 17.30, împotriva adversarilor din Bihor.

Valentin Handro

 

GALERIE FOTO:

yim Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U 20.Galerie Fotogmail Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U 20.Galerie Fotobookmark Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U 20.Galerie Fotodelicious Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U 20.Galerie Fotodigg Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U 20.Galerie Fotomyspace Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U 20.Galerie Fotoshare save 120 16 Pas cu dreptul pentru timisoreni in turneul U 20.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National