O noapte cu The Strangers in Pantheon

strangers

Miercuri spre miez de noapte clubul Pantheon va gazdui o reprezentatie a formatiei The Strangers. Sunt talentati, sunt petrecareti, sunt tineri si cu mult avant, sunt cei de langa noi. Cine sunt? The strangers s-a format in Timisoara acum 1 an, e o trupa de cover, se numeste astfel ca are in componenta un solist Yasir care e indian si unul din emiratele arabe unite, iar la bass Teo originar din Danemarca si restul sunt din Romania. Impreuna sunt plini de energie cand urca pe scena.

Yasir este un indian care a studiat Medicina la noi in oras iar fetele sunt topite dupa el. Poate si datorita faptului ca seamana cu vreun actor de la Bollywood. Are o voce ceva mai serioasa si nu prea stie romaneste.

Diferentele culturale ale membrilor si interactiunea cu publicul dau nota specifica a grupului. Din combinarea aparte a prestatiilor artistice ale fiecaruia urmeaza sa avem parte pe 6 aprilie de o interpretare si un stil debordand de a face muzica.

Valentin Handro

yim O noapte cu The Strangers in Pantheongmail O noapte cu The Strangers in Pantheonbookmark O noapte cu The Strangers in Pantheondelicious O noapte cu The Strangers in Pantheondigg O noapte cu The Strangers in Pantheonmyspace O noapte cu The Strangers in Pantheonshare save 120 16 O noapte cu The Strangers in Pantheon

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National