Victorie usoara pentru juniorii CSS-ului.Galerie Foto

IMG_3763 Error: Path does not exist
In aceasta dupa-amiaza CSS Bega a intrecut CSS Bihorul Oradea, in cea de-a doua zi a turneului semifinal al Campionatului National U-20, gazduit de sala din Circumvalatiunii. Baieti lui Mihai Bolcu au invins cu un categoric 81-37 in fata oradenilor si asteapta meciul decisiv de maine, contra Clujului.

 

Diferenta neta de valoare dintre cele doua formatii s-a simtit inca din primul sfert, la capatul caruia timisorenii aveau deja un avans de 10 puncte (19-9). Pana la pauza mare, ecartul a continuat sa se mareasca, cele doua echipe intrand la vestiare cu 45-22 in favoarea localnicilor. Partea secunda a meciului n-a adus nici pe departe o revenire a bihorenilor ci, dimpotriva, a dat prilejul eleviilor lui Mihai Bolcu sa faca spectacol. Partida s-a terminat cu o victorie categorica a CSS-ului, la 44 de puncte diferenta, cel mai dificil meci pentru banateni urmand a se disputa maine, de la ora 12, tot in sala din Circumvalatiunii, impotriva Clujului.

Zoran Milencovici a fost cel mai eficient jucator al meciului, cu 14 puncte, urmat de George Toth, care a reusit 13. Un merit important l-a avut Leonard Filip care a adus 12 puncte in contul echipei sale si a avut 12 recuperari realizate.

Azi s-a mai jucat partida dintre CSS Miercurea Ciuc si Viitorul U-Mobitelco, incheiat cu victoria clujenilor, scor 83-46. Maine de la ora 12 se vor intalni cele doua formatii care au inregistrat doar victorii in acest turneu semifinal, CSS Bega Timisoara si Viitorul U-Mobitelco. Meciul va fi precedat de confruntarea dintre Miercurea Ciuc si Oradea, care va lua startul de la ora 10.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Victorie usoara pentru juniorii CSS ului.Galerie Fotogmail Victorie usoara pentru juniorii CSS ului.Galerie Fotobookmark Victorie usoara pentru juniorii CSS ului.Galerie Fotodelicious Victorie usoara pentru juniorii CSS ului.Galerie Fotodigg Victorie usoara pentru juniorii CSS ului.Galerie Fotomyspace Victorie usoara pentru juniorii CSS ului.Galerie Fotoshare save 120 16 Victorie usoara pentru juniorii CSS ului.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National