Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzurat

stamora_moravita

Un vameş de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa cercetat de DNA în stare de libertate în dosarul de corupţie din vămile din Timiş a fost găsit spânzurat, luni seară, în vila din Timişoara în care locuia.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinel Hotico, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat a fost găsit spânzurat în casa în care locuia, iar anchetatorii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre un bărbat de 47 de ani din Timişoara.

Hotico afirmă că bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi justifice gestul.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, Tiberiu Oprea, lucra ca vameş la PTF Stamora Moraviţa şi era cercetat de DNA în stare de libertate pentru luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat, el fiind unul dintre cei ridicaţi în timpul deschinderilor care au avut loc la vămile din Timiş.

În luna februarie, aproximativ 140 de vameşi şi poliţişti de frontieră au fost ridicaţi de anchetatori în urma unor descinderi care au avut loc la vămile Stamora Moraviţa (Timiş) şi Naidăş (Caraş Severin) şi la locuinţele lor. În urma audierilor la DNA, au fost arestaţi 93 de poliţişti şi vameşi din Naidăş (Caraş-Severin), Foeni şi Moraviţa.

Sursa: Mediafax

yim Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzuratgmail Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzuratbookmark Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzuratdelicious Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzuratdigg Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzuratmyspace Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzuratshare save 120 16 Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzurat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National