Un timişorean s-a sinucis aruncandu-se de pe un bloc de zece etaje

sinucigas-timisoara

Clipe de cosmar pentru locatarii unui bloc cu 10 etaje de pe strada Stelelor din Timisoara. Un tanar s-a aruncat de pe imobil si a murit pe loc. Câţiva dintre locatari au spus că au auzit un ţipăt şi o bufnitură. Când s-au uitat pe geam, au văzut corpul zdrobit al tânărului, care zăcea intins langă un autoturism. Teribila scenă a sinuciderii s-a petrecut chiar sub ochii unui locatar de la blocul alăturat. Bărbatul, Gavril Buciu, povesteste că stătea linistit pe terasa blocului său la aer si savura o cafea la o măsută improvizată.

Poliţiştii declară că îniţial s-au deplasat la faţa locului, după ce pe numărul de urgenţă 112 s-a primit un telefon cu mesajul că o persoană vrea să se sinucidă.

Tânărul a mai încercat să se sinucidă, duminica dimineaţă, dar a fost salvat în timp ce voia să se arunce de pe un alt bloc de pe strada Liniştei din Timişoara.

Tânărul spunea atunci că se simtea precum un personaj din celebrul film Matrix si că se urcase acolo doar pentru a fi mai aproape de Dumnezeu si că acesta avea sa-l pazească si dacă ar fi incercat să se arunce in gol. Medicii de pe ambulantă l-au dus la spital unde a primit calmante. N-a fost insă internat la clinica de boli nervoase de pe Văcărescu, astfel că, la câteva ore distantă, avea sa-si ducă planul sinucigas până la capăt.

yim Un timişorean s a sinucis aruncandu se de pe un bloc de zece etajegmail Un timişorean s a sinucis aruncandu se de pe un bloc de zece etajebookmark Un timişorean s a sinucis aruncandu se de pe un bloc de zece etajedelicious Un timişorean s a sinucis aruncandu se de pe un bloc de zece etajedigg Un timişorean s a sinucis aruncandu se de pe un bloc de zece etajemyspace Un timişorean s a sinucis aruncandu se de pe un bloc de zece etajeshare save 120 16 Un timişorean s a sinucis aruncandu se de pe un bloc de zece etaje

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National