CSM Satu şi-a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTO

IMG_4381 (Small) Error: Path does not exist

Sătmărencele au câştigat şi meciul de la Timişoara cu Bega Danzio şi va merge în finala campionatului naţională, unde va juca contra celor de la ICIM Arad. Jucătoarele alb-roşii s+au impus cu 81-60, tot la o diferenţă de 19 puncte, după ce în primul meci au câştigat cu 87-68. Echipa timişoreană va juca pentru locul al treilea cu BC Sepsi, începând de săptămâna viitoare.

Fetele antrenate de Dan Ionescu au început bine meciul şi au fost la conducere în primele minute.  Cele de la Satu Mare şi-au revenit pe parcurs şi primele zece minute s-au încheiat 23-20.  Al doilea sfert s-a terminat 17-20, iar alb-violetele încă mai sperau că finalista nu  va fi stabilită doar după un meci. Echipa lui Dan Fleşeriu a intrat mai bine după pauză şi a reuşit să îşi adjudece şi ultimele două sferturi cu 19-11, respectiv 19-12. Cele mai bune marcatoare ale bănăţenelor au fost Ancuţa Stoenescu şi Corina Moroşan, care au marcat 14 puncte, urmate de Andra Haas, cu 8 puncte. De la Satu Mare s-au evidenţiat Amra Mehmedic, cu 23 de puncte, Abisola Olajuwon (15 pct.) şi Claudia Pop (12 pct.)

Echipa noastră a greşit foarte mult azi, în special în partea a doua a jocului, echipa din Satu Mare a valorificat greşelile, de unde şi diferenţa destul de mare după ostilităţi. Nu trebuie să uităm că Satu Mare au terminat seria A1 pe primul loc, iar noi trebuie să recunoaştem că deocamdată nu ne putem ridica la lotul echipei din Satu Mare. Dacă am fi pesimişti am putea să spunem că am pierdut titlul de campioni.  Faptul că mai avem de disputat două sau trei meciuri pentru locul trei nu poate decât să ne mulţumească şi să ne facă să ne pregătim pentru aceste meciuri. Pe cele de la Sfântu Gheorghe le-am învins odată, nu văd de ce nu le-am mai învinge odată“, a declarat Dan Ionescu.

După cum am jucat în sezonul regulat în partea importantă a campionatului cred că era ceva normal să ne calificăm în finală. Timişoara a stat în cărţi cu toate echipele importante cel puţin 15 minute, asta a făcut şi cu noi. E şi normal, jucătoarele au venit mai relaxate, după trei victorii consecutive la diferenţe foarte mari este greu să îţi motivezi jucătoarele să fie foarte concentrate, dar au reuşit să revină de la 7-8 puncte cu care erau conduse în primul sfert. Nouă ne lipsesc jucătoarele cu experienţă, avem multe jucătoare foarte tinere şi asta e principalul nostru dezavantaj. Noi am câştigat prin valoarea lotului, banca, străine mai multe şi coeziunea echipei“, a declarat Dan Fleşeriu.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

yim CSM Satu şi a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTOgmail CSM Satu şi a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTObookmark CSM Satu şi a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTOdelicious CSM Satu şi a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTOdigg CSM Satu şi a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTOmyspace CSM Satu şi a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTOshare save 120 16 CSM Satu şi a câştigat biletul pentru finală. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National