2-2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTO

poli astra. (Small) Error: Path does not exist

Poli a reuşit doar un egal cu Astra după un meci în care nu au lipsit fazele controversate. Alb-violeţii acuză neacordarea unui penalti la Zicu, dar şi faptul că lovitura de pedeapsă pentru Astra nu trebuia acordată. În ceea ce priveşte jocul, s-a simţit lipsa lui Sepsi pe partea stângă, unde Nikola Ignatijevic nu a reuşit să îi oprească pe ploieşteni din acţiunile ofensive.

Poli a jucat astăzi cu multe absenţe, iar acest lucru s-a simţit. Din nou, Magera a jucat fiind accidentat şi a fost aproape tot meciul mână moartă pentru timişoreni. Prima ocazie notabilă a primei reprize i-a aparţinut lui Zicu, care a şutat mingea peste poartă în minutul 10. Axente a avut apoi o ocazie bună de a înscrie, dar a trimis slab mingea şi portarul Grigore a apărat. În minutul 15, Bourceanu a şutat din afara careului, dar balonul a trecut peste poartă. Ocaziile nefinalizate s-au răzbunat pe bănăţeni. Miranda a reuşit să deschidă scorul după o acţiune pe partea stângă, în minutul 16. Câteva minute mai târziu, acelaşi Zicu reia periculos din corner, dar Grigore îşi salvează echipa şi de această dată. Prima fază controversată a meciului a avut loc în minutul 38, când Zicu a primit un galben pentru simulare după ce a căzut în careul ploieştenilor. La reluarea jocului, Alexa a avut ocazia de a egala în minutul 46 după un şut din 14 metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 64, arbitrul Georgescu a dictat altă decizie controversată după a dat un penalti oaspeţilor şi l-a sancţionat pe Cisovski cu cartonaş galben. N’Doye a transformat şi diferenţa s-a majorat la 0-2. În minutul 72, a fost rândul alb-violeţilor să primească penalti şi Zicu a mai redus din diferenţă. În minutul 80, Zăgrean a restabilit egalitate după o execuţie din 6 metri. Partida s-a terminat într-o atmosferă de nervozitate, iar Dan Alexa a văzut cartonaşul roşu în minutul 89 după ce l-a călcat pe Miranda.

Echipele de strat:

Poli: Pantilimon, Helder, Luchin, Cisowsky, Ignjatijevic, Curtean, Alexa, Bourceanu, Zicu, Magera, Axente. Au mai intrat: Zăgrean, Tameş şi Nikolic

Astra: Grigore, Măţel, Mihalache, Goian, Takayuki, Budescu, Tigoianu, Morais Junior, Miranda, Strătilă, N’Doye. Au mai intrat: Alexandru Stan, Radek Oprsal, Kehinde Fatai.

Am început prost acest meci, pentru că am luat gol repede. Apoi ne-am revenit şi am egalat, dar din păcate nu am reuşit să fructificăm mai multe ocazii. Am avut penalti la Zicu în prima repriză şi cred că la faultul la Cisovsky nu a fost penalti. Nu pot să vorbesc prea mult despre arbitraj, nu am atâţia bani ca să primesc amenzi, doar am spus clar ce am văzut. Am început prost acest meci, pentru că am luat gol repede. Apoi ne-am revenit şi am egalat, dar din păcate nu am reuşit să fructificăm mai multe ocazii. Am avut penalti la Zicu în prima repriză şi cred că la faultul la Cisovsky nu a fost penalti. Nu pot să vorbesc prea mult despre arbitraj, nu am atâţia bani ca să primesc amenzi, doar am spus clar ce am văzut“, a declarat Dusan Uhrin.

Am condus cu 2-0, 60 de minute am fost peste ei şi ca joc şi ca tot. Am făcut egal în deplasare la Poli, echipă care se bate la titlu, dar pot spune că am pierdut două puncte. Au fost două reprize diferite, prima foarte bună, dar în a doua ne-am retras şi nu înţeleg de ce, pentru că nu le-am cerut asta jucătorilor. Am făcut faulturi prea uşor în preajma careului. Galaţiul, Poli, Vasluiul se bat la titlu. Timişorenii mi s-au părut obosiţi şi lipsiţi de concentrare. Dacă vrem să obţinem ceva la anul, să luptăm pentru cupele europene, atunci trebuie să construim o echipă. Mental suntem o echipă medie, nu pot să zic mică. Dacă eram mental o echipă mare, puteam câştiga lejer“, a declarat Tibor Selymes.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

yim 2 2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTOgmail 2 2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTObookmark 2 2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTOdelicious 2 2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTOdigg 2 2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTOmyspace 2 2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTOshare save 120 16 2 2 cu Astra după un meci cu arbitraj controversat. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National