Zicu: A fost penalti

ianis zicu 5454fdrd (Small)

Meciul de ieri cu Astra le-a lăsat un gust amar jucătorilor alb-violeţi, mai ales lui Ianis Zicu, revenit după suspendarea din meciul cu Steaua. Zicu a declarat că la faza din minutul 38, când a primit galben pentru simulare, centralul Georgian Ionescu ar fi trebuit, de fapt, să acorde penalti. În ciuda nemulţumirilor, acest meci a adus şi ceva un pentru echipă: Zăgrean a reuşit să marcheze primul său gol în tricoul alb-violet.

Ianis Zicu a fost revoltat de arbitrajul de miercuri, despre care până şi Dusan Uhrin a remarcat că a fost plin de greşeli. “Machedonul” a spus că a urmărit în ultimul timp arbitrajul din campionatele puternice ale Europei şi nu a văzut în nici unul dintre meciuri ca regulamentul să fie aplicat aşa cu îl aplică “fluieraşii” din România. Totuşi, jucătorul recunoaşte că nici echipa nu a prins una dintre cele mai strălucite zile. “Ne-am complicat singuri viaţa mai mult decât trebuie. Am primit două goluri, lucru care se întâmplă rar la echipa noastră, am revenit, dar nu am mai avut puterea să câştigăm. Aşa cum şi la Brăneşti a fost o fază în care nu am simulat, aşa a fost şi acum, dar dacă arbitrul nu a văzut…Măcar să nu îmi fi dat cartonaş galben pentru simulare. Cred că am văzut în această săptămână în jur de 10 meciuri, chiar ieri la Real Madrid au fost trei faze în care Cristiano Ronaldo a căzut în careu şi nu s-a acordat cartonaş galben. Eu nu mă simt vânat, ci întreaga echipă. Am pierdut şi pe greşelile noastre în această după-masă“, a spus mijlocaşul.

Meciul a marcat şi o premieră fericită pentru unul dintre atacanţii lui Poli. Andrei Zăgrean, venit în această iarnă la echipă, a marcat primul său gol, după o pasă primită de la Zicu. “simţeam că puteam să şi batem, am avut chiar şi u pic de ghinion, dar puteam să batem, dar până la urmă asta e şi sper să ne ajute în economie campionatului. Nu contează ca eu să fiu titular, asta decide antrenorul, important e ca echipa să câştige. Nu comentez arbitrajul, dar dacă suntem puternici, vom învinge împotriva tuturor. Dedic golul soţiei mele, familiei mele şi lui Dragoş Daniel, naşul meu. Acest gol mi-a redat încredere să mă pregătesc şi mai bine pe viitor“, a spus Andrei Zăgrean după meci.

Anda Deliu

 

yim Zicu: A fost penaltigmail Zicu: A fost penaltibookmark Zicu: A fost penaltidelicious Zicu: A fost penaltidigg Zicu: A fost penaltimyspace Zicu: A fost penaltishare save 120 16 Zicu: A fost penalti

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National