Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafe

RALLY_8aprilie

Timişoara are şi acum talente nedescoperite, neşlefuite. Pentru cei care vor să facă parte dintr-o viitoare formaţie de coveruri şi nu numai, pentru cei care doresc să fie viitorii componenţi ai celei mai talentate trupe, există o petrecere ce va avea loc vineri de vineri. TIMISOARA MUSIC TALENT SHOW este un concept iniţiat de către DaSaint Events şi care se va desfăşura timp de 8 săptămâni în Railly Cafe & Dance, de pe bv Eroilor de la Tisa nr 71, vizavi de Guban.

Ce se întâmplă de fapt? Va fi un eveniment 3 în 1, care va începe undeva după 9 seara cu un recital de coveruri marca Exiled Band (Benson & Friends).  Apoi, imediat după miezul nopţii începe concursul propriu-zis, cu un juriu format din reprezentanţi ai Exiled Band, dar şi din partea organizatorilor. ªi popularitatea celor care participă la concursul de talente muzicale va conta. Va fi un karaoke puţin mai altfel, cu piese originale, cu backing vocals şi acustică în spate. Cei care vor cânta se vor simţi ca la un veritabil concert. La karaoke poate participa oricine, nu doar cei înscrişi la concurs. Cea de-a treia parte a serii va fi după karaoke, un after-party cu cele mai mari hituri de dans din toate timpurile, alături de D.Jay DaS@!nt, până dimineaţa devreme.

Astfel, începând cu ziua de vineri, 8 aprilie, de la ora 21 şi până în luna iunie, când va avea loc marea finală, organizatori se aşteptă să formeze o nouă trupă care să spargă topurile din toamnă. Railly Cafe & Dance, bv Eroilor de la Tisa nr 71, vizavi de Guban, te aşteaptă şi sâmbătă de sâmbătă, la RR – Railly Retro Party cu dj-iţa nr 1 din Timişoara, Djane Kobra. Intrarea la ambele evenimente este liberă.

Valentin Handro

yim Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafegmail Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafebookmark Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafedelicious Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafedigg Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafemyspace Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafeshare save 120 16 Start pentru Timişoara Music Talent Show la Railly Cafe

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National