Pop Flavius devine al IV-lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Foto

IMG_5438 Error: Path does not exist

Istoria celui mai tare concurs de bancuri din Timisoara merge mai departe. Succesul editiilor precedente a fost o buna rampa de lansare a celei de-a patra editii a concursului Banc-fest, care ii reuneste pe cei mai amuzanti si mai curajosi oameni. La intrecerea care are ca scop buna dispozitie, bancurile tin capul de afis al evenimentului care include si numeroase premii pentru oricine are curaj sa… spuna un banc.

Lupta pentru suprematie si pentru ocuparea tronului de rege al bancurilor a fost mai acerba ca niciodata. 9 concurenti au dus batali pe scena in fata publicului si a juriului pregatit pentru a examina si pentru a sanctiona bancurile. Porky`s Pub a fost gazda evenimentului Banc-fest, ajuns la nivelul 4. Juriul a fost alcatuit din organizatori dar l-a inclus si pe Victor Giurgiu, castigatorul editiei precedente Banc-fest.

O runda de bancuri, una de premii. Cam asa s-au desfasurat cele doua ore in care fiecare persoana de la mesele din pub a zambit si a ras cu pofta. Premiile au constat in galeti cu bere, taloane la un restaurant din oras, dar si pizza pentru cei mai infometati din public.

Cei 9 participanti au fost pe rand eliminati de catre juriu. Ca timpul sa nu se piarda deloc, in timp ce juriul dadea notele fiecarui participant, oameni curajosi din public, dornici de a oferi si mai multa buna dispozitie au urcat pe scena pub-ului Porky`s si au plecat acasa cu cate un premiu, dupa ce impresionau publicul cu cate un banc. Cel mai mare premiu de la aceasta categorie a constat intr-un joc de lasere pentru 12 persoane.

Castigatorul concursului a fost Flaviu Pop, care a fost adorat, ovationat si votat de cei prezenti. A primit pe langa premiul din partea organizatorilor si o tinuta de” rege al bancurilor” oferit de Victor Giurgiu.

Locul secund a fost ocupat de o tanara curajoasa care a tinut lumea cu zambetul pe buze pe tot parcursul serii, Mihaela Alexandru. Un veteran al concursului, Eusebiu Katona, a ocupat pozitia a 3-a.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Pop Flavius devine al IV lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Fotogmail Pop Flavius devine al IV lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Fotobookmark Pop Flavius devine al IV lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Fotodelicious Pop Flavius devine al IV lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Fotodigg Pop Flavius devine al IV lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Fotomyspace Pop Flavius devine al IV lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Fotoshare save 120 16 Pop Flavius devine al IV lea rege al bancurilor la Timisoara.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National