Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Foto

IMG_5515 Error: Path does not exist

Alex Velea a fost capul de afis al primei seri de weekend din Pantheon Club Timisoara. Printr-o combinatie aparte de ritm, miscare si sunet artistul si dansatori sai au facut furori printre spectatori.

Reportoriul solistului a inclus intrepretariile ale primelor aparitii pe scena, dar si cele mai recente compozitii. Pe scena din club Alex Velea impreuna cu cei trei animatori au avut o coregrafie deosebita. Dialogul intretinut de artist cu publicul si staff-ul sau au facut deliciul fanilor care au venit la concert.

Dupa spectacol, Alex a dat autografe si s-a pozat cu multimea de fete care s-a napustit asupra lui imediat dupa ce acesta a coborat de pe scena. Seara din Pantheon s-a incheiat pe ritmuri de muzica hip-hop si house.

Valentin Handro

 

GALERIE FOTO:

yim Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Fotogmail Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Fotobookmark Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Fotodelicious Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Fotodigg Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Fotomyspace Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Fotoshare save 120 16 Show extraordinar Alex Velea la revenirea pe scena.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National