Victorie în ultimul minut pentru Poli

banca 1

Poli a avut un meci greu în Regie, pe care l-a câştigat cu 3-2 în ultimul minut, după o acţiune a lui Dorin Goga. Elevii lui Dusan Uhrin nu s-au dezminţit şi au reuşit să învingă din nou după un meci în care au fost conduşi încă din primele minute. Zăgrean a dovedit că îşi merită locul de titular în atacul lui Poli după ce a marcat primele două goluri şi şi-a readus echipa în lupta pentru cele trei puncte în Regie.

Cei de la Sportul au reuşit să înscrie repede, după ce în minutul 4 Ferfelea a înscris cu un şut din centrul careului mare. În minutul 15, Tameş a centrat periculos de pe partea dreaptă, dar mingea a ocolit spaţiul porţii. Alb-violeţii au reuşit să egaleze în minutul 30. Tameş i-a pasat bine lui Zăgrean, care a trimis mingea în poartă. Studenţii au dat replica printr-o acţiune lui Tibi Bălan care a şutat însă pe lângă poarta lui Costel Pantilimon. În minutul de prelungire al primei reprize acelaşi Zăgrean şi-a adus echipa în avantaj după ce Bourceanu a bătut o lovitură liberă. La reluarea jocului, tot Zăgrean a avut o ocazie bună, dar portarul Sportului a apărat bine. Viciu şi-a salvat echipa încă o dată şi în minutul 73, după un lob a lui Zicu. Gazdele nu au cedat uşor, iar Tibi Bălan a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 78, la o reluare pe spate. În final, Goga,, introdus de Dusan Uhrin în repriza a doua a reuşit să marcheze în ultima acţiunea a partidei şi poli rămâne în continuare la un punct de lider.

Echipele de strat:

Poli: Pantilimon – Helder, Luchin, Ghionea, Ignjatijevic – Tameş (64, Scutaru), Burcă, Bourceanu (87, Goga) – Zăgrean (71, Nikolic), Magera, Zicu.

Sportul Studenţesc: Viciu – Beţa (64, Chihaia), Patriche, Lung, Maxim – Ghinga – Postolache (46 Chețan), Irimia, Ferfelea (90+1, Cruceru), Bălan – Curelea.

Am avut noroc, eu cred că a fost bine că am întors, spre deosebire de meciul trecut. Pentru jucători este foarte greu, avem multe modificări în echipă şi e greu să se adapteze. Am arătat forţă. Am fi fost groaznic de nemulţumiţi să nu câştig. Sunt nemulţumit de Zicu şi el a părut nemulţumit de jocul lui Pantilimon n-a avut nicio vină, Tibi Bălan a executat perfect, i-ar mai fi trebuit jumătate de metru. Avem lotul care este, practic înainte de fiecare meci încercăm sa-i introducem pe cei. Mai buni. Sunt multe accidentări, suspendaţi, este o problemă clară înainte de fiecare meci“, a declarat Dusan Uhrin.

Anda Deliu

 

yim Victorie în ultimul minut pentru Poligmail Victorie în ultimul minut pentru Polibookmark Victorie în ultimul minut pentru Polidelicious Victorie în ultimul minut pentru Polidigg Victorie în ultimul minut pentru Polimyspace Victorie în ultimul minut pentru Polishare save 120 16 Victorie în ultimul minut pentru Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National