Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3-1. GALERIE FOTO

under 19 (Small) Error: Path does not exist

Serbia continuă să fie o nucă tare pentru naţionalele de fotbal ale României. În meciul amical disputat astăzi la Timişoara, Serbia a câştigat cu 3-1. La pauză scorul a fost 3-0, iar singurul gol al românilor a fost înscris de Sebastian Chitoşcă. În acest meci au jucat şi Marian Fuchs, Andrei Dăruială şi Florin Ilie, toţi de la Poli II, intraţi în repriza secundă.

Sârbii au început tare meciul şi i-au dominat pe tricolori în toată prima repriză. În minutul 9, Mrkela a trimis mingea în bara transversală, iar un minut mai târziu, plavii au deschis scorul prin Cavsic. Acelaşi Cavsic a majorat diferenţa în minutul 18, când a şutat mingea din 25 de metri în vinclu. Românii au răspuns câteva minute mai târziu. Stanciu a centrat mingea pentru Mărkuş, dar jucătorul a trimis balonul pe lângă poartă. Apoi, în minutul 30, Serediuc a trimis mingea peste bară, ratând şansa de a micşora diferenţa. Sârbii nu s-au mulţumit doar cu două goluri şi au mai marcat până la pauză prin Despotovic. La reluarea jocului, nu au mai fost ocazii notabile, cu excepţia golului marcat de Chitoşcă, care a marcat în minutul 82.

România: Chiriţă, Peteleu, Murgoci, Remeş, Benzar, Stanciu, Avrămia, Walleth, Mărkuş, Cârstocea, Serediuc. Au intrat toţi jucătorii de pe banca de rezervă: Vlad (75), Giurgiu (75), Dăruială (60), Amet (60), Ilie (60), Năstăsie (70) şi Fuchs (51). Antrenor principal Lucian Burchel.

Da, e o înfrângere, suntem supăraţi să pierdem la un astfel de scor. În jocul echipei am remarcat însă şi lucruri pozitive. Am început să ţinem mingea mai mult, să avem o posesie mai pronunţată faţă de ce aveam înainte, am început să stabilizăm jucători pe posturi, deja avem un nucleu de 13-14 jucători pe care ne bazăm şi sperăm să rămână sănătoşi până la momentul începerii competiţiei. Într-adevăr, a mai rămas puţin timp, vrem să mai facem câteva stagii de patru zile pentru micile greşeli pe linia de fundaşi. N-aş putea să spun procentul de pe unde suntem, dar e de lucru, şi la pregătirea fizică şi la cea tactică“, a declarat Lucian Burchel.

Am avut un meci amical foarte bun, sârbii au o echipă foarte bună, aţi văzut care este nivelul lor. În continuare trebuie să creştem pentru a face un Campionat European mai bun. Vor mai avea câteva amicale pentru pregătire, jucătorii joacă toţi la echipele lor de liga a II-a, dar nivelul nostru e mai scăzut aşa faţă de Spania, Italia. Sperăm să mai creştem puţin, mai ales că am pierdut şi cu Macedonia. Avem deja o formulă standard“, a declarat Miodrag Belodedici.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

 

yim Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3 1. GALERIE FOTOgmail Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3 1. GALERIE FOTObookmark Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3 1. GALERIE FOTOdelicious Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3 1. GALERIE FOTOdigg Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3 1. GALERIE FOTOmyspace Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3 1. GALERIE FOTOshare save 120 16 Naţionala under 19 a luat bătaie cu 3 1. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National