Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTO

DSCF7374 (Small) Error: Path does not exist

Timişorencele au pierdut astăzi şi al doilea meci pentru locul trei cu BC Sepsi, la scorul de 56-78. Alb-violetele au părut că pot ţine pasul cu jucătoarele din Covasna în primul sfert, dar nu au rezistat până la capăt. După meci, Dan Ionescu a anunţat că la echipă va veni un antrenor sârb, iar el va rămâne doar în funcţia de preşedinte , din cauza unor probleme de sănătate.

În primele zece minute, bănăţencele au jucat de la egal cu cele de la BC Sepsi, iar după primul sfert tabela arăta 18-18. Jucătoarele alb-verzi şi-au intrat în ritm în al doilea sfert, pe care au reuşit să îl câştige la diferenţa destul de mare, 28-18. Meciul s-a decis în sfertul al treilea, când echipa din Sfântu Gheorghe a dictat ritmul şi a câştigat cu 22-9. Astfel, scorul din ultimul sfert a rămas doar pentru statistică, 11-10 pentru timişorence. Cele mai bune marcatoare de la Danzio au fost Ancuţa Stoenescu (16 pct.) şi Ana Vuksic (14 pct.).De la Sepsi s-au remarcat Vescan (19 pct.) Gardin (15 pct.) şi  Pârâu (15 pct.)

Locul patru este un loc peste aşteptările noastre, am fost din nou surprinşi de faptul că am ajuns aici, am profitat din nou şi de faptul că celelalte echipe s-au bătut între ele. Probabil, de la anul şi celelalte echipe se vor întări şi va fi mai greu decât acest sezon. . Diferenţa era mai mică dacă am fi jucat cu acelaşi “5″ cu care ne-am obişnuit. Jucătoarele adverse au o bancă mai lungă şi un buget mai mare. Rezultatul este oarecum disproporţionat. Eu voi rămâne în continuare la echipă ca preşedinte, vom aduce pe altcineva să antreneze. În funcţie de buget vom vedea pe cine aducem. O să mai aducem şi jucătoare românce, iar în funcţie de buget vom vedea ce jucătoare putem aduce din străinătate. Voi rămâne la club, decizia e luată exclusiv din motive de sănătate”, a declarat Dan Ionescu la final.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

yim Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTOgmail Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTObookmark Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTOdelicious Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTOdigg Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTOmyspace Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTOshare save 120 16 Bega Danzio a pierdut şi fetele rămân cu locul al patrulea. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National