Handbaliştii s-au impus contra Stelei cu 28-20. GALERIE FOTO

IMG_7700 (Small) Error: Path does not exist

Venirea lui Nedelko Vuckovic a însemnat o reîmprospătare a jocului celor de la HCM Poli. După înfrângerea de la Constanţa, timişorenii şi-au arătat forţa contre celor de la Steaua Bucureşti, în faţa cărora s-au impus categoric. Victoria este cu atât mai importantă cu cât Steaua este una dintre echipele cu care HCM Poli se bate pentru a prinde un loc care să le garanteze şi sezonul viitor prezenţa în Liga Naţională.

Bănăţenii au reuşit să domine echipa din Bucureşti, care venea cu un meci bun după victoria cu cei de la Baia Mare. Alb-violeţii au dominat tot meciul, instalându-se la conducere încă din primele minute. În prima repriză steliştii au ţinut aproape de trupa lui Vuckovic, dar gazdele s-au distanţat înainte de pauză. Prima repriză s-a terminat 16-13 pentru Poli, iar jucătorii nu au micşorat turaţia nici în repriza secundă. La jumătatea reprizei a doua, scorul era 23-17, iar pe final diferenţa s-a majorat la 28-20. Cel mai bun marcator a fost Alexandru ªimicu, cu 6 goluri, urmat de Ioan Stan şi Cristian Fenici, cu 5 reuşite, şi Gorjan Spahic cu 4 goluri. De la Steaua cei mai buni marcatori au fost Andrei Cian şi Marian Răpciugă, cu 5 goluri, urmaţi de Bogdan Voina, cu 4 reuşite.

Astăzi am făcut primul pas către salvarea de la retrogradare, însă acest meci e deja istorie. Le-am spus la pauză că primele 10 minute sunt într-adevăr foarte importante, dar că un meci durează 60 de minute. Avem nevoie de încredere, lotul e bun și nu merită locul din clasament. Pentru noi urmează deplasarea de la Oradea și apoi un meci acasă cu Târgu Jiu și trebuie să le câștigăm pe amândouă. Cred că Baia Mare e principala noastră contracandidată le salvarea de la retrogradare“, a declarat Nedelko Vucovic.

Anda Deliu

Galerie foto

Bookmark

 

 

yim Handbaliştii s au impus contra Stelei cu 28 20. GALERIE FOTOgmail Handbaliştii s au impus contra Stelei cu 28 20. GALERIE FOTObookmark Handbaliştii s au impus contra Stelei cu 28 20. GALERIE FOTOdelicious Handbaliştii s au impus contra Stelei cu 28 20. GALERIE FOTOdigg Handbaliştii s au impus contra Stelei cu 28 20. GALERIE FOTOmyspace Handbaliştii s au impus contra Stelei cu 28 20. GALERIE FOTOshare save 120 16 Handbaliştii s au impus contra Stelei cu 28 20. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National