Încă o victorie pentru “lei”, dar la diferenţă mai mică

elba harghita 3

După reuşita categorică de ieri contra ciucanilor, BC Timişoara s-a impus la diferenţă mai mică în meciul de joi, 97-88. La final, antrenorul Djordje Jovicic le-a reproşat elevilor săi că s-au relaxat prea uşor când au condus la o diferenţă de peste 20 de puncte. După aceste două meciuri disputate la Timişoara vor urma alte două partide la Miercurea Ciuc, iar dacă cei de la Perla Harghitei vor reuşi două victorii, se va mai juca un meci în oraşul de pe Bega.

Timişorenii au condus tot meciul pentru că s-au impus încă din primele sferturi la o diferenţă mare de scor. Primele două sferturi s-au încheiat 22-14, respectiv 26-19 pentru gazde. Totuşi, ciucanii nu au vrut să se predea fără luptă, astfel că în al treilea sfert s-au apropiat la 24-22. Oaspeţii au reuşit chiar să câştige ultimul sfert cu 33-25, iar meciurile din Harghita nu se anunţă atât de uşoare pentru “leii” din Banat. Căpitanul Nenad Markovic a prins o zi foarte bună. El a marcat nu mai bine de 27 de puncte, dintre care 3 triţe, şi a reuşit 6 recuperări. Acelaşi număr de recuperări l-a avut şi Milos Pesici, care a marcat 26 de puncte. Cei doi au fost urmaţi de Rade Dzambic, cu 16 puncte şi Dan Păltinişanu, cu 12 puncte. Cei mai buni marcatori de la Perla Harghitei au fost Ramon (22 pct.), Levine (20 pct.) şi Huffman (18 pct.).

Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc. Adversarii au reuşit să revină în meci de la o diferenţă prea mare şi nu sunt mulţumit pentru că jucătorii mei au avut un avans de 20 de puncte. De acest lucru mă tem, pentru că ei s-au relaxat. Noi vom merge la Miercurea Ciuc, vom începe din nou de la zero. Sper că jucătorii vor juca mai bine decât azi“,a declarat Djordje Jovicic.

Anda Deliu

 

yim Încă o victorie pentru lei, dar la diferenţă mai micăgmail Încă o victorie pentru lei, dar la diferenţă mai micăbookmark Încă o victorie pentru lei, dar la diferenţă mai micădelicious Încă o victorie pentru lei, dar la diferenţă mai micădigg Încă o victorie pentru lei, dar la diferenţă mai micămyspace Încă o victorie pentru lei, dar la diferenţă mai micăshare save 120 16 Încă o victorie pentru lei, dar la diferenţă mai mică

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National