Ziua Energiei Timisoara 2011

Pics Ziua Energiei

Pe data de 14 Aprilie 2011 Primaria Timisoara, Directia de Mediu si Denkstatt Romania au propus dezbaterea unor teme majore, extrem de actuale din domeniul eficientei energetice, promovarii tehnologiilor alternative de energie sustenabile, problematica resurselor, deseurilor, a bunelor practici in domeniul protectiei mediului si a actiunilor care trebuie sustinute de intreaga comunitate in scopul combaterii si atenuarii efectelor schimbarilor climatice.

Aceasta Conferinta se afla la prima editie, intitulata “Ziua Energiei 2011-Timisoara.In cadrul conferintei s-au prezentat specialisti din domeniul protectiei mediului, specialisti din mediul universitar, institutii de cercetare, reprezentanti ai comunitatii de business din zona Timisoarei si reprezentati ai autoritatilor publice judetene si locale, constituie un bun prilej de informare si premise pentru initierea de noi parteneriate in scopul valorificarii oportunitatiilor existente , pentru promovarea de noi proiecte si sustinere a celor in derulare, in domeniul generic al energiei.
Conferinta a fost structurata pe mai multe sectiunii:

Prezentarea strategiei privind schimbarile climatice in Municipiul Timisoara, a proiectelor in derulare si a celor de viitor ale municipalitatii, prezentarea cazurilor de succes in domeniul eficientei energetice si utilizarea resurselor regenerabile de energie, a mentionat Primarul Timisoarei Dr. Ing. Gheorghe Ciuhandu printr-un comunicat.

Una din posibilele locatii pentru editia a doua “Ziua Energiei-Timisoara” sa fie cladirea noua din cadrul UPT, a mentionat Prof.Dr.Ing. Petru Negrea.
Denkstatt Romania a dat din nou dovada de o companie responsabila in protectia mediului, implicandu-se in proiecte de mari anverguri.
Andrei Bancsov

yim Ziua Energiei Timisoara 2011gmail Ziua Energiei Timisoara 2011bookmark Ziua Energiei Timisoara 2011delicious Ziua Energiei Timisoara 2011digg Ziua Energiei Timisoara 2011myspace Ziua Energiei Timisoara 2011share save 120 16 Ziua Energiei Timisoara 2011

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National