Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO

DSCF8085 (Small)

Clubul de box Timişoara Lions şi-a trecut în palmares prima victorie din ediţia din acest an a Ligii Europene Boxing One. Bănăţenii au învins clubul slovac Galanta, cu cinci meciuri câştigate pentru gazde şi alte două meciuri încheiate la egalitate. Gala de box de vineri a fost prima etapă a grupelor, urmând ca pe 30 aprilie cei de la Timişoara Lions să boxeze contra celor de la Motorul Arad.

Timişorenii au câştigat primele trei meciuri, la categoriile 56, 60, şi 64 de kilograme. Răzvan Andreaiana a deschis gala şi l-a învins pe slovacul David Zold. A urmat apoi victoria cu 3-1 a lui Dragoş Marin contra lui Lubos Ferdinand. La 64 de kilograme s-a impus tot un român. Daniel Bădulescu l-a învins cu 4-0 Varuzan Martirosyan. În al patrulea meci, timişoreanul Flavius Biea nu a reuşit să se impună in faţa lui Michael Babiak, la categoria 69 de kilograme. Arbitrii au acordat meci nul, deşi oaspeţii au reclamat că slovacul ar fi boxat mai bine. Pentru următoarele meciuri, la categoriile de 75 şi 81 de kilograme, organizatorii au acordat un joker, ceea ce presupunea să se acorde un punctaj mai mare la victorie. Bogdan Juratoni a adus practic victoria Timişoarei, după ce adversarul său, Tibor Varga, a abandonat după prima rundă. Meciul al şaselea, între Cezar Juratoni şi Tomas Huabovechi s-a terminat tot la egalitate, iar slovacul a ieşit destul de “şifonat” din meci, după ce adversarul i-a spart nasul. La categoria grea, 91 de kilograme, a câştigat tot un român. Bogdan Niculae l-a învins pe Dominik Milko cu 4-0.

Anda Deliu

 

Galerie Foto:

yim Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO gmail Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO bookmark Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO delicious Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO digg Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO myspace Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO share save 120 16 Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO

3 Responses to Victorie pentru Timişoara Lions. GALERIE FOTO

  1. Bogdan says:

    Foarte tari pozele,multumim Andei Deliu pentru fotografii…

  2. Anda Deliu says:

    Eu nu ma ocup de fotografii, nici de aranjarea galeriilor. Zilele astea s-au facut ceva schimbari, daca nu a mers probabil acesta a fost motivul. Daca ceva te nemultumeste, spune ca sa remediem, nu lasa fraza in suspensie cu puncte, puncte.

  3. Bogdan says:

    Nu am vrut sa pare ca e ceva in neregula,eu unul sunt multumit,mai ales pentru ca pozele sunt numai cu mine,am vrut doar sa multumesc persoanei care a postat articolul,scuze daca am indus in eroare cu acel puncte.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National