A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisoreni

b27

Cateva sute de timisoreni au avut parte de o calatorie de neuitat vineri noaptea, când in gara Timisoara a ajuns pentru prima oară trenul Becksperience, care le-a prilejuit amatorilor de distracţie o experienţă inedită. Vineri seara, la ora 22.45 din Gara de Nord s-a pus in miscare un tren mai neobişnuit. O garnitură de tren compusă din 9 vagoane s-a transformat în acest an într-un inedit club pe şine care i-a purtat pe petrecăreţi, timp de cinci ore, în ritmurile live ale trupelor ªuie Paparude şi Grimus, combinate cu seturile semnate DJ Gojira, DJ Leo, Dj Bully şi DJ Limun.

Cei aproape 600 de timisoreni – selectaţi în urma unei campanii promoţionale – n-au avut parte de prea multe opriri pe ruta de deplasare Timisoara – Radna – Timisoara. Mai ales ca nimeni n-a coborât până dimineaţă din acest veritabil club pe şine, având în vedere că în tren au cântat ªuie Paparude şi Grimus. Cum sâmbătă, 16 aprilie este ziua de naştere a lui DJ Gojira, în mijlocul recitalului susţinut de trupa Grimus membrii formaţiei i-au cântat acestuia La Mulţi Ani (fix la miezul nopţii), în aplauzele generale ale celor prezenţi.

O echipă de 56 de persoane a transformat în 24 de ore, cu peste patru tone de echipamente, un tren de 9 vagoane într-un spaţiu neconvenţional de petrecere format din două zone cu scene pentru muzica live, doua vagoane restaurant, doua zone de lounge şi două cafe baruri, plus un vagon cuseta – pentru a le asigura participanţilor o întâlnire de neuitat cu spiritul neconvenţional al mărcii Beck’s.

Trenul Beck’sperience 2011 este parte din campania naţională de promovare a mărcii Beck’s, lansată pe 1 martie. Pe lângă invitaţiile la trenul Beck’sperience, campania a mai inclus şi şase sesiuni de clubbing în Berlin şi mii de alte premii, cum ar fi tricouri cu leduri, CD-uri cu Beck’s Music Collection şi desfăcătoare de sticle.

Beck’s este una din mărcile premium din portofoliul BERGENBIER S.A. produsă în România. Beck’s se bucură de reputaţia de a fi berea germană de export nr. 1, cu prezenţă în peste 100 de ţări din întreaga lume. Beck’s este produsă în strictă concordanţă cu Legea Germană a Purităţii Berii (Reinheitsgebot) care garantează caractersticile distincte ale berii şi calitatea unui produs 100% natural, care nu acceptă niciun compromis.

Valentin Handro

yim A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisorenigmail A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisorenibookmark A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisorenidelicious A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisorenidigg A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisorenimyspace A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisorenishare save 120 16 A fost odata ca niciodata o distractie pe sine pentru timisoreni

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National